Valitse majoitustyyppi

1-2 hengen kupoliteltta

Mukava yhden hengen teltta ( Outwell cloud 2) hinnalla 30€ /yö. Jos varaat tämän majoitteen kuitenkin kahdelle, sen hinta on 40€/yö. Hintaan kuuluu leirin aamupala, leirihotellin tasolle nostettuna! Majoitteeseen tarvitset oman makuualustan ja -pussin. Majoitteeseen voi myös vuokrata itselleen telttasängyn hotellin vastaanotosta 5€/yö. Kaikki huoneet ovat samanlaisia.

Kesto: 1 päivä

Suuri kupoliteltta

Korkea kupoliteltta, jossa on kaksi erillistä huonetta (Primus Bifrost H6), teltan päätysolu  30€/yö, mikäli varaat tämän kahdelle on se 40€/yö. Jos varaat koko teltan, hinta on 60€. Tee tällöin kaksi erillistä varausta. Huoneiden välissä on eteinen. Hintaan kuuluu leirin aamupala, leirihotellin tasolle nostettuna! Majoitteeseen tarvitset oman makuupussin ja -alustan. Majoitteeseen voi myös vuokrata itselleen telttasängyn hotellin vastaanotosta 5€/yö.


Kesto: 1 päivä

Riippumatto

Edullinen riippumatto 15€/yö. Hyttysverkko ja tarppi sekä aamiainen leirihotellin tasolle nostettuna kuuluvat hintaan. Riippumattoon tarvitset oman makuupussin ja -alustan.

Hinta: 15,00 € / 1 päivä

Puumajoite

Puumajoite 40€/yö. Tentsile tai tentsilen kaltainen. Jos varaat majoitteen kahdelle, on sen hinta 50€/yö. Majoitteeseen tarvitsen oman makuualustan ja -pussin.

Hinta: 40,00 € / 1 päivä

Elämyksellinen sviitti

Elämyksellinen sviitti eli erillinen teltta 50€/yö. Sviitissä voi yöpyä kaksi henkilöä, ja siellä on kahden hengen parisänky, patja, lakanat, tyynyt ja tyynyliinat. Sviittiä voidaan käyttää esimerkiksi 

hää-, syntymäpäivä-, rentoutumis- tai palkitsemistarkoitukseen. Sviitissä nukutaan omissa makuupusseissa. 

Hinta: 50,00 € / 1 päivä

Petipaikka Evokeskuksen huoneessa

Petipaikka Evokeskuksessa kahden hengen huoneesta 30€/yö. Mikäli haluat koko huoneen itsellesi, tee kaksi varausta jolloin hinta on 60€/yö. Aamupala sisältyy hintaan, ja se tarjoillaan leirihotellin alueella. Evokeskukselta on kuljetusmahdollisuus leirialueelle. Huoneisiin kuuluu peitot, tyynyt ja liinavaatteet, sekä WC-tilat, suihkut ja pieni keittiö käytävän varrella.

Hinta: 30,00 € / 1 päivä


Yhteystiedot
Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
kajo2022 (a) partio.fi