Valitse huoltovintti

Ryhmä:

Pilates Perustason tunti

(5)Pilates Perustason tunti sopii kaikille. Tältä tunnilta on helppo aloittaa ja vaihtoehtojen avulla tästä saa kokeneempikin kävijä itselleen mukavan treenin. Käytämme erilaisia välineitä, kuten palloja, kuminauhaa ja taikarengasta, näin saamme vaihtelua harjoituksiin.

Kesto: 1 tunti

Pilates Keskitaso

(5)

Pilates keskitason tunti sopii niille, joille perusliikkeet ovat jo tuttuja.  Etenemme tunnin aikana reippaasti liikkeestä toiseen. Apuvälineinä voimme käyttää esiemerkiksi erilaisia palloja, Pilates- rullaa tai kuminauhoja.

Kesto: 1 tunti

Pilates + VenyttelyTunti sopii kaikille. Teemme perustason liikkeitä erityisesti liikkuvuus näkökulmasta.

Kesto: 1 tunti

SpiraaliStabilaatio ® Perustaso

Perustason- tunti vasta aloittaneille, keskitason tunti jo jonkin verran harrastaneille. Suosittelemme aloitusta pajan tai kurssin kautta. Teemana tarjoamme toisinaan pro- tuntia huippuosaajillemme.

Kesto: 1 tunti

SpiraaliStabilaatio ® Keskitaso

Perustason- tunti vasta aloittaneille, keskitason tunti jo jonkin verran harrastaneille. Suosittelemme aloitusta pajan tai kurssin kautta. Teemana tarjoamme toisinaan pro- tuntia huippuosaajillemme.

Kesto: 1 tunti

Pilates Reformer Perustaso

Tunteja on kahden tasoisia, perus tunnit aloittelijoille ja keskitaso jo jonkinverran harrastaneille.

Kesto: 1 tunti

Pilates Reformer Keskitaso

Tunteja on kahden tasoisia, perus tunnit aloittelijoille ja keskitaso jo jonkinverran harrastaneille.

Kesto: 1 tunti

Huoltotunti + Faskia

(5)

Tunti sopii kaikille. Pyrimme hakemaan lisää liikkuvuutta, kehotietoisuutta ja hyvää oloa. Käytämme sekä staattisia että dynaamisia venytyksiä. Huomioimme sekä lihaksia että lihaskalvoja huollossa. Voidaan käyttää myös välineitä.

Kesto: 1 tunti

60 min. Pilateksen klassinen repertuaari

Käymme läpi Pilateksen klassisen repertuaarin liikkeet. Etenemme vauhdikkaasti liikkeestä toiseen. Apuvälineitä ei varsinaisesti käytetä, mutta voit ottaa itsellesi apuja vapaasti mielesi mukaan. Rohkeasti kokeilemaan. 

Huomio! Tarjolla kaksi erimittaista tuntia. Kestoltaan 1 tunti, liikkeet käydään nopeassa tahdissa läpi. Kestoltaan 1,5 tuntia, käydään läpi vaihtoehtoja miten liikkeeseen pääsee ja millä sen voi tarvittaessa korvata.

Kesto: 1 tunti


Yhteystiedot
Monitaitoinen Kin Oy
Tietolantie 1a
08700 Lohja
Puh: 0451603673
info@monitaitoinen.fi