Valitse palvelu

Ryhmä:

InBody-kehonkoostumusanalyysi, ryhmämittaus

Huom! ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak ym. liikunta- ja hyvinvointiedut eivät käy tämän palvelun maksuvälineenä.

Mittaus ja testipalaute. InBody on kehonkoostumuksen analyysilaite, jonka avulla pystytään arvioimaan mm. kehon rasva-, lihas- ja luumassan määrä, kehon nesteet, lihastasapaino, sisäelimissä olevan rasvan määrä sekä rasvan jakautuminen kehossa. Mittaus kestää muutaman minuutin ja mukaan saa monipuolisen kirjallisen tulosteen sekä analyysin.

Huom! Kyseessä on ryhmämittaus, joten samaan aikaan paikalla voi olla maksimissaan 10 hlö. Varaathan paikalle tullessasi aikaa 45 minuuttia.

Hinta: 22,00 € / 45 minuuttia

Mailapelit 60min

Pickleball on Suomessa uusi, sosiaalinen, sporttinen ja koukuttavan hauska mailapeli. Peli sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille koululaisista senioreihin. Lue lisää: https://www.pickleballfinland.fi/pickleball-lyhyesti   

Huom! Omavastuu rikkoutuneesta pelivälineestä on uuden hankintahinnan verran. Pickleball-mailasta 70€ ja verkon tahallisesta rikkomisesta 100€. Liikuntasaliin vain vaalepohjaisilla sisäpelikengillä. Lattian puhdistamisesta veloitamme asiakkaaltamme 100€. 

Kesto: 1 tunti

Valitse

Lempeä iltajooga 60 min + savusauna

Huom! ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak ym. liikuntaedut eivät käy tämän palvelun maksuvälineenä.

Lempeässä iltajoogassa rauhoitumme kehon ja mielen äärelle Yin- ja flow-joogan avulla. Harjoituksen päättää loppurentoutus. Rauhallinen ja hidastempoinen tunti sopii kaikille. Laita joogaan mukavat joustavat ja lämpöiset vaatteet päälle. Rantasaunalla on kaikki joogatuntiin tarvittavat välineet. Saavuthan tunnille ajoissa. 

Hinta: 25,00 € / 1 tunti

Lempeä jooga + äänimaljarentoutus 75 min + savusauna

Huom! ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak ym. liikuntaedut eivät käy tämän palvelun maksuvälineenä. 

Lempeässä joogassa rauhoitumme kehon ja mielen äärelle Yin- ja flow-joogan avulla. Harjoituksen päättää äänimaljarentoutus. Rauhallinen ja hidastempoinen tunti sopii kaikille. Laita joogaan mukavat joustavat ja lämpöiset vaatteet päälle. Rantasaunalla on kaikki joogatuntiin tarvittavat välineet.
Jooga rantasaunan yläkerrassa klo 13.45-15. 
Saavuthan tunnille ajoissa. 

Hinta: 28,00 € / 1 tunti 15 minuuttia


Yhteystiedot
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3
70910 Vuorela
Puh: 044 7476 520
hyvinvointi (a) kunnonpaikka.com