Valitse palvelu

Ryhmä:

Standoff- lasertaistelu 60 minSTANDOFF on vauhdikas poliisi ja rosvot -teemainen lasertaistelupeli.
Peli sopii niin aikuisille kuin yli kymmenenvuotiaille lapsille, kuntotasoon katsomatta. Peliareenana toimii Kunnonpaikan sisätiloihin rakennettu 350 neliöinen ja ainutlaatuinen lasertaisteluareena. Peliareenalle mahtuu 10 hlö kerrallaan pelaamaan, mutta pelaajamäärä voi olla pienempi tai suurempi. Pelierät 5-10 min mittaisia ja joukkueita voi vaihtaa erien välillä. Pelivälineinä iCombat valkyrie laseraseet. Peliin lähdetään kylpylän vastaanotosta.Kerää oma ryhmäsi kasaan ja ota yhteen vihollisen kanssa!

Pyhäpäivinä hintaan lisätään 30% korotus


Hinta: 339,00 € / 1 tunti

Nerf -taistelu 60 minNERF-taistelu on supersuosittu ja hauska tapa viettää aikaa!
Peliareenana toimii Kunnonpaikan sisätiloihin rakennettu ainutlaatuinen lasertaisteluareena. Kerää oma ryhmäsi kasaan ja tule pitämään hauskaa!

Areena koostuu erikokoisista huoneista, käytävistä ja komentokeskuksesta. Monipuolisen elämyksen ja ainutlaatuisen tunnelman takaa areenan valo-, savu- sekä ääniefektit.

NERF-taisteluun suositellaan max. 12 henkilön ryhmää. Isommille ryhmille sisältö muokataan tapauskohtaisesti. Peleissä ei ole ikärajaa, mutta on otettava huomioon, että Nerf-aseiden virittäminen vaatii jonkin verran voimaa. Kunnonpaikalta saa myös suojalasit. Peliin lähdetään kylpylän vastaanotosta.

Pyhäpäivinä hintaan lisätään 30% korotus
Hinta: 150,00 € / 1 tunti

Lempeä iltajooga 60 min + savusauna

Huom! ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak ym. liikuntaedut eivät käy tämän palvelun maksuvälineenä.

Lempeässä iltajoogassa rauhoitumme kehon ja mielen äärelle Yin- ja flow-joogan avulla. Harjoituksen päättää loppurentoutus. Rauhallinen ja hidastempoinen tunti sopii kaikille. Laita joogaan mukavat joustavat ja lämpöiset vaatteet päälle. Rantasaunalla on kaikki joogatuntiin tarvittavat välineet. Saavuthan tunnille ajoissa. 

Hinta: 25,00 € / 1 tunti

Lempeä jooga + äänimaljarentoutus 75 min + savusauna

Huom! ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak ym. liikuntaedut eivät käy tämän palvelun maksuvälineenä. 

Lempeässä joogassa rauhoitumme kehon ja mielen äärelle Yin- ja flow-joogan avulla. Harjoituksen päättää äänimaljarentoutus. Rauhallinen ja hidastempoinen tunti sopii kaikille. Laita joogaan mukavat joustavat ja lämpöiset vaatteet päälle. Rantasaunalla on kaikki joogatuntiin tarvittavat välineet.
Jooga rantasaunan yläkerrassa klo 13.45-15. 
Saavuthan tunnille ajoissa. 

Hinta: 28,00 € / 1 tunti 15 minuuttia

Tilaussauna Jalo (2 h)

Uutta! Varaa oma luksussaunasi! 

Ylellinen yksityissauna sinulle ja ystävillesi, voit halutessasi lisätä saunakokemukseen myös kylpyläliput (16 €/hlö). Jalosauna on käytettävissä 2 h ajan, lisätunnit 40 €/1 h. 

Tilavuokraan sisältyy pyyhkeet koko porukalle, pefletit, ihana perinteinen sauna sekä infrapunasauna. HUOM! Alue on anniskelualuetta, omien alkoholijuomien nauttiminen ehdottomasti kielletty! Pidätämme oikeuden keskeyttää varaus, mikäli laiminlyöntejä ilmenee. 

Mikäli haluat lisätä varaukseen lisäpalveluita sekä ravintolatuotteita, olethan yhteydessä myyntipalveluun puhelimitse ennakkoon puh.  010 208 7276 (ma-to 8-18, pe 8-16). 

Hinta: 99,00 € / 2 tuntia

Valitse

Yhteystiedot
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3
70910 Vuorela
Puh: 044 7476 520
hyvinvointi (a) kunnonpaikka.com