Valitse Palvelu

Ryhmä:

Lähteelän saunat ovat erittäin suosittuja niin retkeilijöiden kuin veneilijöiden keskuudessa. Pyrimme suunnittelemaan saunojen käyttöajat, niin että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan Lähteelän pehmeistä löylyistä. Varattavissa on kaksi saunaa, joista molemmissa on oma uimalaituri sekä vilvoitteluterassi.

Sähkölämmitteinen sauna

Lähteelän suosituin sauna. Puiden katveessa, hirsirakenteinen rantasauna, jonka vilvoitteluterassilla viihtyisi pidempäänkin. Pukuhuoneessa on reilusti tilaa ja naulakoita, samoin kuin pesutiloissakin. Ylälauteilla kuulee usein sanottavan: ”Onpa yllättävän hyvät löylyt”. Eikä turhaan, sillä parisataa kiloa kiuaskiviä yhdistettynä oikeaan ilmanvaihtoon sekä kiukaan säätöihin takaavat erittäin miellyttävän saunakokemuksen. Lauteillekin mahtuu 10 henkilöä yhtä aikaa helposti. Vilvoittelemaan pääsee myös mereen, sillä saunalla on oma uimalaituri.
Varsinkin viikonloppuisin sauna on erittäin suosittu, joten varaathan vuoron ajoissa.

Huomioittehan Lähteelään veneellä saapuessanne, että olemme luopuneet laituripaikkavarauksista. Saunavuoronvaraus koskee vain saunaa.

Hinta: 35,00 € / 1 tunti

Puulämmitteinen sauna

Lämmitämme saunan jättikokoista IKI-kiuasta kuivalla lehtipuulla saavuttaaksemme mahdollisimman hyvät löylyt. Ympäristöön leviää vain vieno savun tuoksu. Kiukaan löylyt ovat lempeän pehmeät mutta kuitenkin juuri sellaiset Suomalaiseen saaristomaisemaan sopivat. Ylälauteelta onkin suora näkymä merelle ja vilvoitella voi käydä omalta uimalaiturilta, katseilta suojassa.

Huomioittehan Lähteelään veneellä saapuessanne, että olemme luopuneet laituripaikkavarauksista. Saunavuoron varaus koskee vain saunaa.

Hinta: 45,00 € / 1 tunti 30 minuuttia


Yhteystiedot
Lähteelä, Nature Events Oy
Alankotie 12 (toimiston osoite)
02730 Espoo
Puh: 0442372462
info (a) lahteela.fi
Maksutavat visma