Valitse palvelu

Klassinen hierontaKlassinen hieronta on käsin tehtävää pehmeisiin kudoksiin keskittyvää rentouttavaa ja avaavaa painamista, pusertelua ja sivelyä. Klassista hierontaa käytetään erilaisiin lihastason paikallisiin ongelmiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, rentoutumiseen sekä kehonhuoltoon.

Hinta: 55,00 € / 1 tunti

Shaktahieronta

Shaktahieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito,
joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko
kehon systeemin. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja
stimuloi lymfaattista järjestelmää.

Shaktahieronta kestää noin 35 minuuttia, ja ajat ovat sijoiteltu niin että voit halutessasi varata joogatunnin hieronnan jälkeen. Tämä on erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin!

Hinta: 49,00 € / 35 minuuttia

Ayurvedinen konsultaatio (in English)

AYURVEDA FOR A NORDIC LIFESTYLE

Take your health into your own hands!

Ayurvedic principles and nutrition according to the time-honored and holistic path of Ayurveda. During your 90 minute consultation you will receive pulse and tongue diagnosis, then learn how to understand your constitution. This information can help you to find your unique state of balanced health and fight off disease.

A weekly rhythm, diet, and exercise program will be designed specifically for you. We will discuss how to use Indian spices and Nordic food as "medicine," as well how to improve digestion and increase immunity through simple Ayurvedic recipes and remedies.

Justine inquires into family ancestry and emotional balance to understand your individual genetic make up.

Justine takes into account Western alternative medicine and can work with those currently on a special diet. Her recommendations are based on Nepalese Ayurveda, where the colder climate can allow for more fats and proteins.

A teacher at the Ayurvedic Institute of Finland, Justine has studied Ayurveda and yoga in Portland, Oregon. USA.

The consultation includes:

- a descriptive email letter including key points from the consultation

- email Q & A  

- follow up emails to keep you on track

- recommendation of handmade or ethically and organically sourced remedies, including Indian and Western herbs.

Many remedies are handmade and wild harvested by Justine and her company PRASAD.

Price: Ayurveda Consultation €95. 90 min. Follow up consultation €50. 45-60 mins.Hinta: 95,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Hieronta niveltoimintaa edistävin tekniikoinKlassista hierontaa, jossa tehdään kevyitä nivelten mobilisaatiota niin rangan alueelle kuin raajoihin. Nivelten toimintaa edistetään myös erilaisin pehmytkudostekniikoin ja esimerkiksi faskioiden, eli lihaskalvojen jännitteitä tasapainoittamalla. Sopii kuntoutujillle, paljon liikkuville sekä esimerkiksi kasvukivuista kärsiville lapsille ja nuorille.

Hinta: 60,00 € / 1 tunti

Raskaushieronta

Raskaushieronta on turvallinen tapa hemmotella ja hoitaa odottavaa äitiä. Rentouttavassa hoidossa käydään läpi koko keho, ottaen huomioon raskauden ajan erityiset tarpeet. Sopii hyvin myös synnytksestä palautumiseen.

Hinta: 75,00 € / 1 tunti 15 minuuttia

Kiinalaisen lääketieteen hoidot

Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvat hoidot rakentuvat yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja voivat sisältää vaihtelevasti akupunktioneuloja, aurikuloterapiaa, kuivakuppausta, meridiaanihierontaa, sähköisesti tai lämpötyynyillä tehtävää moksausta ja akupainantahierontaa. Hoitoon kuuluu alkuhaastattelu, jonka perusteella päätätte yhdessä juuri sinulle parhaiten soveltuvat menetelmät. Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvat hoidot ovat olleet pidettyjä ja tehokkaiksi koettuja kaikenikäisillä.

Akupunktio

Akupunktiolla pyritään palauttamaan elimistön tasapaino ja se on tehokas hoitomuoto moneen vaivaan - esimerkiksi akuuttiin ja krooniseen kipuun, päänsärkyihin, ruuansulatusvaivoihin, unettomuuteen, ahdistukseen ja masennukseen sekä gynekologisiin ongelmiin kuten kuukautisvaivoihin.

Akupunktiossa käytettävät neulat ovat steriilejä ja aina kertakäyttöisiä.

Meridiaanihieronta

Kehon meridiaaneille sijoittuvia akupisteitä käsittelemällä voidaan vaikuttaa elimistöön ja sen ongelmiin. Meridiaanihieronnassa pyritään avaamaan kehon päämeridiaanien tukokset sekä stimuloimaan ja energisoimaan meridiaanikanavia. 

Meridiaanihieronta auttaa kehoa toimimaan paremmin ja parantumaan luonnollisesti. Säännöllinen meridiaanihieronta auttaa vahvistamaan elimistön puolustuskykyä, vähentää hengitystieongelmia, auttaa kipuihin, tasapainottaa hormonitoimintaa, vahvistaa ja notkistaa niveliä, vähentää masennusta, ahdistusta ja uupumusta sekä parantaa unen laatua.

Rentouttava ja elvyttävä hieronta ja kuivakuppaus

Kuivakuppauksessa lihaksia ei painella, vaan niitä nostetaan kevyen paineen avulla ja pyritään siten avaamaan tukoksia meridiaaneissa akupisteisen kautta. Olohuoneen hoidoissa ei käytetä ollenkaan verikuppausta. 

Kuppausta käytetään edistämään paikallista verenkiertoa, poistamaan kylmyyttä ja seisovaa verta sekä hoitamaan ihosairauksia. Hoitoa voidaan lisäksi käyttää esimerkiksi hengitysteiden sairauksissa tai parantamaan selkä-, niska- ja hartiakipuja. 

Hinta: 65,00 € / 1 tunti


Yhteystiedot
Shaktan Olohuone
Työpajankatu 10 C 4. krs
00580 Helsinki
Puh: 0451814183
jooga@shakta.fi