Chantal Hellevig

Chantal Hellevig on koulutettu akupunktiohoitaja. Hän tarjoaa akupunktiota sekä muita perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitoja.
Chantal on opiskellut kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa ja työskennellyt akupunktioterapeuttina kolmessa eri maassa sekä sairaaloissa että yksityisklinikoilla yhdessä kokeneiden kiinalaisten lääkärien kanssa. Lisäksi hän on kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja sekä Suomen Kiinalaisen Lääketieteen Liiton (SKILL) ja FinnAcu ry:n jäsen.

Chantalin tarjoamien hoitojen tarkoitus on auttaa kehoasi parantumaan ja korjaamaan itse itseään luonnollisesti. Kaikki hoidot sisältävät alkukeskustelun / haastattelun, jonka perusteella hoito rakennetaan yksilöllisesti. Hoidot voivat sisältää tarpeen mukaan akupunktioneuloja (keho ja korvat), aurikuloterapiaa, kuivakuppausta, akupainantaa tai sähköisesti tai lämpötyynyillä tehtävää moksausta eli lämpöhoitoa. Kaikki hoidoissa käytetyt öljyt ja yrtit ovat korkealaatuisia ja mahdollisimman luonnonmukaisia. 
Yhteystiedot
Shaktan Olohuone
Työpajankatu 10 C 4. krs
00580 Helsinki
Puh: 0451814183
jooga@shakta.fi