Valitse palvelu

Energiahoito kaukohoitona kokeilutarjous

Energiahoito puhdistaa energioita, avaa energiatukkeumia ja näin voimistaa energianvirtausta kehossa. Kaukohoidon voit vastaanottaa kotonasi tai missä tahansa omassa rauhassa jääden rentoutumaan heti hoidon jälkeen. Tutustumistarjous uusille asiakkaille.

Hinta: 30,00 € / 30 minuuttia

Energiahoito kaukohoitona

Energiahoito puhdistaa energioita, avaa energiatukkeumia ja näin voimistaa energianvirtausta kehossa. Kaukohoidon voit vastaanottaa kotonasi tai missä tahansa omassa rauhassa jääden rentoutumaan heti hoidon jälkeen.

Hinta: 40,00 € / 30 minuuttia

Enkelihoito videoyhteydellä Tarjous

Haluatko enkeleiltä ohjausta, ideoita ja selkeyttä elämääsi? Tai vain kokea enkeleiden eheyttävän ja rakastavan läsnäolon, yhteyden itseen ja korkeiden energioiden tuoman olotilan keventymisen?
Enkelihoito aloitetaan ohjatulla rentoutumisella, joka avaa auran korkeampia tasoja ja auttaa mieltä hiljenemään. Sen jälkeen ohjaan sinut korkeammalle värähtelytasolle ja enkeliyhteyteen energioideni tukemana. Koko hoito tehdään intuitiivisesti hyvin korkealla energialla. Toimin hoidon aikana lähinnä kanavana ja värähtelytaajuuden nostajana, jotta enkeleiden on helpompi tulla auraasi ja sinun kokea tämä yhteys. Enkelienergia on hyvin eheyttävää ja täynnä rakkautta, lempeyttä ja hyväksyntää.

Hinta: 55,00 € / 55 minuuttia

Syvärentoutus videoyhteydellä

Syvärentoutus on erittäin rentouttava ja stressiä poistava hoito. Ohjaus ja pehmeä rauhoittava ääni auttaa rentoutumaan helpommin ja hoidon aikana virtaa myös hoitavaa energiaa tukemaan rentoutumistasi.

Hinta: 55,00 € / 55 minuuttia

Oman elämän luominen ja manifestointi videoyhteydellä

Hoito aloitetaan ohjatulla rentoutumisella, joka auttaa mieltä hiljenemään ja tietoisuutta avautumaan suuremmille mahdollisuuksille. Hoito ja ohjaus toteutetaan sen hetkisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoito ja korkeammat värähtelytaajuudet auttavat kuuntelemaan sisäisiä toiveita ja löytämään rohkeutta ja oivalluksia niiden toteuttamiseen.

Hinta: 70,00 € / 55 minuuttia

Energiahoito eläimille

Energiahoito toimii hienosti myös eläimillä. Eläimet ovat hyvin auki ja vastaanottavaisia ja saattavat mennä syvään tilaan pian hoidon alettua. Hoidon kesto tarpeen mukaan.

Hinta: 30,00 € / 30 minuuttia


Yhteystiedot
Hyvinvointi Aurinko
Inna (a) enkeli.net