Valitse tuote

Ryhmä:

Yksityisvuoroja 5 tai 10 tunnin sarjakorttina, kaikki ajat, voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu. Koirien tai ihmisten määrää ei ole rajoitettu. Sarjakortti ostetaan ensimmäisen vuoron varauksen yhteydessä. Sarjakorteilla voi varata eri pituisia vuoroja kortin jäljellä olevan tuntimäärän puitteissa, riippumatta ensimmäisen varauksen pituudesta. Kalenterissa näkyy vain ajat 8-24. Jos haluat varata ajalta 0-7, ota yhteyttä Elometsään.

5 tunnin kortin osto (ensimmäinen vuoro 30 min)

5 tuntia yksityisvuoroja. Voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu. Koirien ja ihmisten määrää ei ole rajoitettu. Valitse tämä, jos haluat varata ensimmäiseksi 30 min vuoron. Loput vuorot voivat olla eri pituisia.

Hinta: 95,00 € / 30 minuuttia

5 tunnin kortin osto (ensimmäinen vuoro 1 tunti)

5 tuntia yksityisvuoroja. Voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu. Koirien ja ihmisten määrää ei ole rajoitettu. Kortti ostetaan tästä samalla kun varaat ensimmäisen vuoron. Varaa loput vuorot "maksettujen sarjakorttien vuorot"-kohdasta.

Hinta: 95,00 € / 1 tunti

5 tunnin kortin osto (ensimmäinen vuoro 2 tuntia)

5 tuntia yksityisvuoroja. Voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu. Valitse tämä, jos haluat varata ensimmäiseksi 2 tunnin vuoron, eli kortin 1. ja 2. tunnin. Tähän voi liittää myös grillin käytön lisämaksulla.

Hinta: 95,00 € / 2 tuntia

Valitse

10 tunnin kortin osto (ensimmäinen vuoro 30 min)

10 tuntia yksityisvuoroja. Voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu. Koirien ja ihmisten määrää ei ole rajoitettu. Kortti ostetaan tästä samalla kun varaat ensimmäisen vuoron. Ensimmäinen vuoro 30 min, muut vuorot voivat olla eri pituisia.

Hinta: 175,00 € / 30 minuuttia

10 tunnin kortin osto (ensimmäinen vuoro 1 tunti)

10 tuntia yksityisvuoroja. Voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu. Koirien ja ihmisten määrää ei ole rajoitettu. Kortti ostetaan tästä samalla kun varaat ensimmäisen vuoron. Varaa loput vuorot "maksettujen sarjakorttien vuorot"-kohdasta.

Hinta: 175,00 € / 1 tunti

10 tunnin kortin osto (ensimmäinen vuoro 2 tuntia)

10 tuntia yksityisvuoroja. Voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu. Valitse tämä, jos haluat varata ensimmäiseksi 2 tunnin vuoron, eli kortin 1. ja 2. tunnin peräkkäin. Tähän voi liittää myös grillin käytön lisämaksulla.

Hinta: 175,00 € / 2 tuntia

Valitse

Maksettujen sarjakorttien vuorot, 30 min

Voit varata sarjakortillasi myös puolituntisen, eli yhden tunnin sijaan kaksi puolituntista.

Kesto: 30 minuuttia

Maksettujen sarjakorttien vuorot, 1 tunti

Kun olet ostanut sarjakortin (varatessasi ensimmäistä vuoroa), varaa loput vuorot tästä kortin voimassaoloajan puitteissa. Merkitse varauslomakkeen VIESTI-kohtaan, monesko tunti kortissa on menossa, eli 5-kortissa 2/5, 3/5 jne, ja 10-kortissa 2/10, 3/10, jne.

Kesto: 1 tunti

Maksettujen sarjakorttien vuorot, 1 tunti 30 min

Merkitse viesti-kohtaan, montako tuntia on käytetty sarjakortissasi tämän varauksen jälkeen. Voit varata myös grillin käytön lisämaksulla.

Kesto: 1 tunti 30 minuuttia

Valitse

Maksettujen sarjakorttien vuorot, 2 tuntia

Merkitse viesti-kohtaan, monennetko tunnit nämä ovat sarjakortissasi. Voit varata myös grillin käytön lisämaksulla.

Kesto: 2 tuntia

Valitse

Yhteystiedot
Elometsä
Valtolantie 61
37500 Lempäälä
Puh: 045 1490884
toimisto (a) elometsa.fi
Maksutavat visma