Valitse tuote

Ryhmä:

Teknisistä syistä ilta- ja aamuvuorot omina tuotteinaan. Koirien tai ihmisten määrää ei ole rajoitettu. Kahden tunnin yövuoroon voi liittää myös grillin käytön 6 € lisämaksulla. Kalenterista ei voi varata vuoroja, jotka ylittävät puolenyön (esim. 23-1) tai päivävuoron rajan klo 21 ja 9. Varaa sellaiset ottamalla yhteyttä Elometsään.

Maksettujen yökorttien vuorot, 30 min, ilta 21-24

Kun olet ostanut yösarjakortin (varatessasi ensimmäistä vuoroa), varaa loput vuorot tästä. Voit käyttää tunnit myös puolen tunnin osissa. Merkitse VIESTI-kohtaan, kuinka monta tuntia käytetty.

Kesto: 30 minuuttia

Maksettujen yökorttien vuorot, 30 min, aamu 0-9

Kun olet ostanut yösarjakortin (varatessasi ensimmäistä vuoroa), varaa loput vuorot tästä. Voit käyttää tunnit myös puolen tunnin osissa. Merkitse VIESTI-kohtaan, kuinka monta tuntia kortista on käytetty.

Kesto: 30 minuuttia

Maksettujen yökorttien vuorot, 1 tunti, ilta 21-24

Kun olet ostanut yösarjakortin (varatessasi ensimmäistä vuoroa), varaa loput vuorot tästä. Merkitse VIESTI-kohtaan, monesko tunti se on kortissasi, eli toinen tunti on 2/5 tai 2/10, sitten 3/5 tai 3/10, jne.

Kesto: 1 tunti

Maksettujen yökorttien vuorot, 1 tunti, aamu 0-9

Kun olet ostanut yösarjakortin (varatessasi ensimmäistä vuoroa), varaa loput vuorot tästä. Merkitse VIESTI-kohtaan, monesko se tunti on kortissasi, eli toinen tunti on 2/5 tai 2/10, sitten 3/5 tai 3/10, jne.

Kesto: 1 tunti

Maksettujen yökorttien vuorot, 1 tunti 30 min, ilta 21-24

Kun olet ostanut yösarjakortin (varatessasi ensimmäistä vuoroa), varaa loput vuorot tästä. Tähän voi liittää grillin käytön 6 € lisämaksulla. Kalenterista ei voi varata vuoroa, joka ylittää puolenyön tai päivävuoron rajan klo 21. Varaa sellaiset ottamalla yhteyttä Elometsään.

Kesto: 1 tunti 30 minuuttia

Valitse

Maksettujen yökorttien vuorot, 1 tunti 30 min, aamu 0-9

Kun olet ostanut yösarjakortin (varatessasi ensimmäistä vuoroa), varaa loput vuorot tästä. Tähän voi liittää grillin käytön 6 € lisämaksulla. Kalenterista ei voi varata vuoroa, joka ylittää puolenyön tai päivävuoron rajan klo 9. Varaa sellaiset ottamalla yhteyttä Elometsään.

Kesto: 1 tunti 30 minuuttia

Valitse

Maksettujen yökorttien vuorot, 2 tuntia, ilta 21-24

Kun olet ostanut yösarjakortin (varatessasi ensimmäistä vuoroa), varaa loput vuorot tästä. Tähän 2 tunnin vuoroon voi liittää grillin käytön 6 € lisämaksulla. Kalenterista ei voi varata vuoroa, joka ylittää puolenyön (esim. 23-1) tai päivävuoron rajan klo 21 (esim. 20-22). Varaa sellaiset ottamalla yhteyttä Elometsään.

Kesto: 2 tuntia

Valitse

Maksettujen yökorttien vuorot, 2 tuntia, aamu 0-9

Kun olet ostanut yösarjakortin (varatessasi ensimmäistä vuoroa), varaa loput vuorot tästä. Tähän 2 tunnin vuoroon voi liittää grillin käytön 6 € lisämaksulla. Kalenterista ei voi varata vuoroa, joka ylittää puolenyön (esim. 23-1) tai päivävuoron rajan klo 9 (esim. 8-10). Varaa sellaiset ottamalla yhteyttä Elometsään.

Kesto: 2 tuntia

Valitse

Yhteystiedot
Elometsä
Valtolantie 61
37500 Lempäälä
Puh: 045 1490884
toimisto (a) elometsa.fi
Maksutavat visma