Valitse Laji

Ryhmä:

Padel-kentän varaus

Padel irtovuoro (pituus muokattavissa)

HUOM! Hallin kassa/Proshop avoinna kesän ajan (kesä-elokuu) TIISTAISIN KLO 14-20. Tällöin suihku- ja saunatilat käytettävissä. Muina aikoina suihkutilat käytettävissä kulkunapilla tai CalLock-avauksella 


2,5 h tai pidempiin varauksiin sisältyy myös wc- ja pukutilojen käyttö, ota yhteyttä ennen varaustasi kulun varmistamiseksi.

Hinta: 28,00 € / 1 tunti

Valitse

10h-kortti Padel (ulkokenttä)

Kymmenen irtovuorotunnin kortti padeliin

Kortin lunastamalla voit varata kymmenen irtovuorotuntia haluamanasi ajakohtana. Valitse vuoroa varatessasi maksutavaksi "10- tai muu kortti"

Kortin voi käyttää myös esim. 1,5 h vuoroon, tällöin kertoja kuluu 1,5. Voit itse seurata varauksia omista varauksistasi tai myös aina kysyä meiltä kortin vuorojen tilannetta.

Valitse ajanvaraustaulukosta ensimmäinen aika siitä päivästä, josta lähtien haluat kortin tulevan voimaan (kortti on voimassa 6 kk eteenpäin).

Hinta: 260,00 € / 1 minuutti

10 x 1,5h-kortti Padel (ulkokenttä)

Kymmenen puolentatoista tunnin irtovuorokortti padeliin

Kortin lunastamalla voit varata kymmenen 1,5h irtovuoroa haluamanasi ajakohtana. Valitse vuoroa varatessasi maksutavaksi "10- tai muu kortti"

Kortin voi käyttää myös esim. 3 h vuoroon, tällöin kertoja kuluu 2 kappaletta. Voit itse seurata varauksia omista varauksistasi tai myös aina kysyä meiltä kortin vuorojen tilannetta.

Valitse ajanvaraustaulukosta ensimmäinen aika siitä päivästä, josta lähtien haluat kortin tulevan voimaan (kortti on voimassa 6 kk eteenpäin).

Hinta: 380,00 € / 1 minuutti


Yhteystiedot
Eura Sportcenter Oy
Mäkitie 2/PL 23
27510 EURA
Puh: 0500 740 497
info (a) eurasportcenter.fi
Maksutavat visma