Valitse Laji

Ryhmä:

Hallin ulkokentät ovat: 1 kpl padel ja 1 kpl pickleball

Padel irtovuoro (pituus muokattavissa)

HUOM! Hallin kassa/Proshop avoinna 17.5.2024 asti normaalisti ma-pe klo 16-21 ja kesän ajan (kesä-elokuu) TIISTAISIN KLO 16-20. Tällöin suihku- ja saunatilat käytettävissä. Muina aikoina suihkutilat käytettävissä kulkunapilla tai CalLock-avauksella 


2,5 h tai pidempiin varauksiin sisältyy myös wc- ja pukutilojen käyttö, ota yhteyttä ennen varaustasi kulun varmistamiseksi.

Hinta: 24,00 € / 1 tunti

Valitse

Pickleball ulkokentän irtovuoro (kesto muutettavissa)

HUOM! Hallin kassa/Proshop avoinna 17.5.2024 asti normaalisti ma-pe klo 16-21 ja 20.5. alksen vain TIISTAISIN KLO 16-20. Tällöin suihku- ja saunatilat käytettävissä. Muina aikoina suihkutilat käytettävissä kulkuluvan lunastaneille tai CalLock-avauksella (5,01 eur).

Tarjoushinta toukokuun ajan: 15 € / tunti!

2,5h tai pidempiin varauksiin sisältyy myös wc- ja pukutilojen käyttö, ota yhteyttä ennen varaustasi kulun varmistamiseksi.Hinta: 17,00 € / 1 tunti

Valitse

10 x 1h-kortti Padel (ulkokenttä)

Kymmenen pelitunnin kortti padeliin.

Kortin lunastamalla voit varata 10 padelin irtovuorotuntia. Valitse tätä korttia lunastaessasi maksutavaksi joko VismaPay, MobilePay tai mobiililiikuntaetu ja varsinaista pelivuoroa varatessasi maksutavaksi valitse "10- tai muu kortti".

Valitse 10-korttien ajanvaraustaulukosta ensimmäinen aika siitä päivästä, josta lähtien haluat kortin tulevan voimaan (kortti on voimassa 6 kk eteenpäin).

Vuokravälineiden maksut erikseen esim. MobilePay:llä.

Hinta: 200,00 € / 1 minuutti

10 x 1,5h-kortti Padel (ulkokenttä)

Kymmenen 1,5h-vuoron kortti padeliin.

Kortin lunastus sisältää 10 kertaa padelin 1,5 h irtovuoroja. Tee vuoronvaraus normaalisti evaraus.fi/eurasportcenter-sivulla ja valitse vuoroa varatessasi maksutavaksi "10- tai muu kortti". Muista muuttaa varauksen kesto 1,5 tunniksi!

Valitse ajanvaraustaulukosta ensimmäinen aika siitä päivästä, josta lähtien haluat kortin tulevan voimaan (kortti on voimassa 6 kk eteenpäin). Käytä maksutapana joko VismaPay, MobilePay tai mobiilietu-vaihtoehtoa.

Vuokravälineiden maksut erikseen.

Hinta: 300,00 € / 1 minuutti

10 x 2h-kortti Padel (ulkokenttä)

2h-vuoron 10-kortti padeliin.

Kortin lunastus sisältää 10 kertaa padelin 2 h irtovuoroja. Tee vuoronvaraus normaalisti evaraus.fi/eurasportcenter-sivulla ja valitse vuoroa varatessasi maksutavaksi "10- tai muu kortti". Muista muuttaa varauksen kesto kahdeksi tunniksi!

Valitse ajanvaraustaulukosta ensimmäinen aika siitä päivästä, josta lähtien haluat kortin tulevan voimaan (kortti on voimassa 6 kk eteenpäin).

Vuokravälineiden maksut erikseen.

Hinta: 400,00 € / 1 minuutti

Pelisaldon lataus 20 euroa

Pelisaldon lisäys

Voit tätä kautta lisätä pelisaldosi määrää. Valitse ajanvaraustaulukosta kuluva päivä ja mikä tahansa vapaa ajankohta. Lisäämme pelisaldoosi 20 euroa ja voit vuoroja varatessasi käyttää maksutapavalintana "Pelisaldon käyttö"-vaihtoehtoa. Käytettävät maksutavat: MobilePay, Mobiiliedut tai Visma Pay -nettimaksu.

Hinta: 20,00 € / 1 minuutti

Pelisaldon lataus 30 euroa

Pelisaldon lisäys

Voit tätä kautta lisätä pelisaldosi määrää. Valitse ajanvaraustaulukosta kuluva päivä ja mikä tahansa vapaa ajankohta. Lisäämme pelisaldoosi 30 euroa ja voit vuoroja varatessasi käyttää maksutapavalintana "Pelisaldon käyttö"-vaihtoehtoa. Käytettävät maksutavat: MobilePay, Mobiiliedut tai Visma Pay -nettimaksu.

Hinta: 30,00 € / 1 minuutti

Pelisaldon lataus 40 euroa

Pelisaldon lisäys

Voit tätä kautta lisätä pelisaldosi määrää. Valitse ajanvaraustaulukosta kuluva päivä ja mikä tahansa vapaa ajankohta. Lisäämme pelisaldoosi 40 euroa ja voit vuoroja varatessasi käyttää maksutapavalintana "Pelisaldon käyttö"-vaihtoehtoa. Käytettävät maksutavat: MobilePay, Mobiiliedut tai Visma Pay -nettimaksu.

Hinta: 40,00 € / 1 minuutti

Pelisaldon lataus 50 euroa

Pelisaldon lisäys

Voit tätä kautta lisätä pelisaldosi määrää. Valitse ajanvaraustaulukosta kuluva päivä ja mikä tahansa vapaa ajankohta. Lisäämme pelisaldoosi 50 euroa ja voit vuoroja varatessasi käyttää maksutapavalintana "Pelisaldon käyttö"-vaihtoehtoa. Käytettävät maksutavat: MobilePay, Mobiiliedut tai Visma Pay -nettimaksu.

Hinta: 50,00 € / 1 minuutti

Pelisaldon lataus 75 euroa

Pelisaldon lisäys

Voit tätä kautta lisätä pelisaldosi määrää. Valitse ajanvaraustaulukosta kuluva päivä ja mikä tahansa vapaa ajankohta. Lisäämme pelisaldoosi 75 euroa ja voit vuoroja varatessasi käyttää maksutapavalintana "Pelisaldon käyttö"-vaihtoehtoa. Käytettävät maksutavat: MobilePay, Mobiiliedut tai Visma Pay -nettimaksu.

Hinta: 75,00 € / 1 minuutti

Pelisaldon lataus 100 euroa

Pelisaldon lisäys

Voit tätä kautta lisätä pelisaldosi määrää. Valitse ajanvaraustaulukosta kuluva päivä ja mikä tahansa vapaa ajankohta. Lisäämme pelisaldoosi 100 euroa ja voit vuoroja varatessasi käyttää maksutapavalintana "Pelisaldon käyttö"-vaihtoehtoa. Käytettävät maksutavat: MobilePay, Mobiiliedut tai Visma Pay -nettimaksu.

Hinta: 75,00 € / 1 minuutti


Yhteystiedot
Eura Sportcenter Oy
Mäkitie 2/PL 23
27510 EURA
Puh: 0500 740 497
info (a) eurasportcenter.fi
Maksutavat visma