Valitse palvelu

Lohja Spa, RantasaunaRantasaunamme  lauteille mahtuu noin 10 hlöä kerrallaan ja sen yhtedessä on mukavat ja tilavat oleskelutilat, johon mahtuu n. 10-15 hlöä. Lisämaksusta saatavissa myös vuokrapyyhkeet.

Ensimmäinen tunti 100€, seuraavat 50€. Takkatupa ensimmäinen tunti 50€, seuraavat 25€.

Kesto: 2 tuntia

Lohja Spa, Tuntivuokrat

Varaa supit, kelluvat matot ja jetit Lohja Span rannassa olevasta toimipisteestämme tunneittain täältä, myös aamusta iltaan varaukset.

Klikattuasi tätä, valitse haluamasi tuote/laite, niin näet hinnaston. Henkilömäärä varauksessa tarkoittaa kuinka monta tuotetta/laitetta haluat varata! Eli valitse haluatko varata yhden, vai useamman tuotteen/laitteen.

Kesto: 1 tunti

Aurlahti, Tuntivuokrat

Varaa Aurlahden pisteen tuotteet tunneittain täältä, myös aamusta iltaan varaukset. Vuorokauden (24h) ja pidemmät vuokrat varataan "Päivävuokrat"-kohdasta. Maksu hoidetaan vasta paikan päällä. Saatavilla olevat tuotteet:

  • Sup-laudat
  • Vesijetit
  • Moottorivene
  • Paljuvene
  • Polkuvene
  • Kelluva mattoKlikattuasi tätä, valitse haluamasi tuote/laite, niin näet hinnaston. Henkilömäärä varauksessa tarkoittaa kuinka monta tuotetta/laitetta haluat varata! Eli valitse haluatko varata yhden, vai useamman tuotteen/laitteen.

Kesto: 1 tunti

Aurlahti, yli 24h-vuokrat

Varaa jetit, supit ja paljukärry täältä vähintään 24 tunniksi. Alle 24h vuokrat "Tuntivuokrat"-kohdasta.Klikattuasi tätä, valitse haluamasi tuote/laite, niin näet hinnaston.Henkilömäärä varauksessa tarkoittaa kuinka monta tuotetta/laitetta haluat varata! Eli valitse haluatko varata yhden, vai useamman tuotteen/laitteen.

Kesto: 1 päivä

Lohja Spa, yli 24h-vuokrat

Varaa jetit ja supit täältä vähintään 24 tunniksi. Alle 24h vuokrat "Tuntivuokrat"-kohdasta.Klikattuasi tätä, valitse haluamasi tuote/laite, niin näet hinnaston.Henkilömäärä varauksessa tarkoittaa kuinka monta tuotetta/laitetta haluat varata! Eli valitse haluatko varata yhden, vai useamman tuotteen/laitteen.

Kesto: 1 päivä

Support Your Lohja - järviristeilyt

Järjestämme Support Your Lohja-risteilyjä yhdessä Therafishin kanssa, jolloin kierrämme Lohjanjärveä ja sen rannalla olevia terasseja/ravintoloita kahden veneen voimin ja silloin mahtuu mukaan yhteensä 19hlöä. Hinta näille risteilyille on 79€/nuppi. Lisäksi kustannettavaksi tulee kohteissa ja matkalla mahdollisesti nautittavat ruuat ja juomat.

Kesto: 7 tuntia 30 minuuttia

Neuvottelutilan varaus, Kalkkipetterin toimistohotelli

Täältä voit varata eri kokoisia neuvottelutiloja käyttöösi Kalkkipetterin Toimistohotellista.Klikattuasi tätä, valitse haluamasi tila, niin näet hinnaston


Kesto: 1 tunti

Kaljaasin jettivuokraus

Kesto: 1 tunti


Yhteystiedot
Fun4Rent
Puh: 0415016969
riku (a) fun4rent.fi