Support Your Lohja-risteily

Therafish ja Fun4Rent järjestävät yhdessä Support Your Lohja - risteilyn, jossa kierretään meidän isoilla ponttooniveneillä osa Lohjanjärven terasseista päivän aikana. Aikataulu näyttää karkeasti seuraavalta:
11:00 Lähtö
12:30 Lohja Spa & Resort
14:00 Matka jatkuu
15:00 Kaljaasi
16:00 Taas jatketaan
17:00 Villa Haikari
18:30 Paluu Aurlahteen

Kaikissa pysähdyspaikoissa on erikoistarjouksia (ruoka ja/tai juoma) risteilijöille. Lisäksi on mahdollista tilata matkaevääksi Chef's Servicen ihana tapas-setti (á 15€). Ja jos jollain jää vielä jano järveilyn jälkeen, voi sitä mennä Wameen sammuttelemaan erikoishinnoin.

Päiväristeilyn hinta on 65€ (ensimmäisen risteilyn erikoishinta), jonka päälle tulee kohteissa nautittavat ruuat ja juomat. Mikäli kelit eivät suosi järveilyä, perutaan tapahtuma ilman kuluja asiakkaille.

Tämä kimpparisteily on ensimmäinen laatuaan ja toivommekin että näitä tulisi jatkossa useita lisää. Jos sinulla on hyviä ideoita käyntikohteista/yhteistyötahoista jotka haluavat tuoda paikallisia tuotteita esiin, ilmoitathan siitä järjestäjille, niin osaamme ottaa ehdotukset huomioon viimeistään seuraavaa risteilyä suunnitellessa.

  • Ei varattavia aikoja valitulla ajankohdalla.

Yhteystiedot
Fun4Rent
Laiturikatu
08100 Lohja
Puh: 0415016969
riku@fun4rent.fi