Valitse palvelu

Ryhmä:

Vauvahierontaa kotikäynteinä Pirkanmaan alueella! Vauvahieronnalla voidaan hoitaa mm. vauvan vatsavaivoja, koliikkia tai kehon toispuoleisuutta/jäykkyyttä.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 45min kotikäyntinä

Koulutettu hieroja Heidi Ruoho tekee vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa kotikäynteinä Pirkanmaan alueella. 

Vauvahieronnasta on hyötyä kaikille vauvoille, mutta erityisesti siitä saa apua mm. vauvan itkuisuuteen/koliikkiin, vatsavaivoihin, pulautteluun, huonoihin uniin, sekä kehon toispuoleisuuksiin/jäykkyyksiin. Kaikenikäiset vauvat ovat tervetulleita hoidettavaksi ja hoidan myös taaperoita / leikki-ikäisiä, jotka voidaan tarvittaessa hoitaa äidin/isän sylissä mikäli hoitotilanne tuntuu jännittävältä tai lasta aluksi ujostuttaa. 

Vauvahieronta rentouttaa ja rauhoittaa vauvaa. Hieronnassa hyödynnetään myös vyöhyketerapiasta tuttuja kehon heijastealueita. Vauvahieronnan tavoitteena on tasapainoittaa vauvan kehon toimintoja. Huomioithan, että oireilevalle vauvalle vauvahierontaa suositellaan vähintään kolmen kerran sarjahoitona pysyvämpien tulosten saavuttamiseksi. 

Hoidon vaikutus on yksilöllinen niinkuin jokainen vauvakin, mutta hyvin tyypillistä on että vauva nukkuu paremmin hoidon jälkeen, sillä keho rentoutuu ja usein muutosten käsittely kehossa vaatii unta. 

Hoitoa varten on hyvä varata pyyhe, joka saa(ttaa) öljyyntyä hoidon aikana, sekä hoitopaikaksi riittävän lämmin huone, jossa vauva tarkenee olla vaippasillaan. 

Itse hieronnan kesto on noin 30min, mutta alkuhaastatteluun, liiketestauksiin ym. on varattu aikaa, jonka vuoksi varattava aika on yhteensä 45min. 

Hinta: 45,00 € / 45 minuuttia

Valitse

Yhteystiedot
Hyvinvointipalvelu HeiDog
Kangasala ja lähialueet
Puh: 0443580004
info@heidog.fi