Valitse palvelu

Ryhmä:

Täyteainepistoshoidoilla voidaan tasoittaa ryppyjä, kuten kulmien välinen 'sibeliusryppy' ja suupielten juovat, sekä täyteläistä huulia. Käytämme korkealaatuisia hyaluronihappo-täyteaineita HAEQUEO Precision ja Hydryalix-lips. Täyteainehoidot tekee sairaanhoitaja.

Sibeliusrypyn täyttö

Kulmien välinen ryppy (rypyt) täytetään hyaluronihappo-täyteaineella. Sisältää ihon pintapuudutevoiteen.

Hinta: 230,00 € / 45 minuuttia

Valitse

Huulten kevyt muotoilu + suupielten uurteiden täyttö

Alaspäin viettävät suupielten uurteet täytetään hyaluronihappo täyteaineella ja samalla täytetään ja muotoillaan kevyesti esim. ohutta ylähuulta. Lopputulos on luonnollinen ja vaikuttaa "myrtyneeseen" ilmeeseen positiivisesti, kun suupielet saadaan taas kohoamaan ylöspäin. Sisältää pintapuudutevoiteen.


Hinta: 390,00 € / 1 tunti

Valitse

Suupielten juonteiden täyttö

Suupielten alaspäin viettävät juonteet täytetään hyaluronihappo-täyteaineella. Täyteainehoidon tulokset näkyvät välittömästi. Hoidetulla alueella voi esiintyä heti hoidon jälkeen turvotusta ja punoitusta, joka häviää muutamassa päivässä, jonka jälkeen lopullinen tulos on nähtävissä. Myös mustelmia voi esiintyä, jos niiden saamiselle on taipumusta.


Hinta: 320,00 € / 1 tunti

Valitse

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulia muotoillaan ja täytetään asiakkaan toiveiden mukaan Hydyalix-lips täyteaineella (hyalironihappo ruisku 1,2ml, hinta sisältää yhden ruiskun sekä pintapuudutevoiteen).Täyteainehoidon tulokset näkyvät välittömästi. Hoidetulla alueella voi esiintyä heti hoidon jälkeen turvotusta ja punoitusta, joka häviää muutamassa päivässä, jonka jälkeen lopullinen tulos on nähtävissä. Myös mustelmia voi esiintyä, jos niiden saamiselle on taipumusta. 

Hinta: 360,00 € / 1 tunti 15 minuuttia


Yhteystiedot
MyMatilda Oy
Käsityöläiskatu 9
20100 Turku
Puh: 045-2739375
info (a) mymatilda.fi