Valitse palvelu

Ryhmä:

Huom! Korttitulkintatilauksia ei tällä hetkellä oteta ruuhkautumisen vuoksi vastaan ja tiedustelut sekä tilaukset Tuulen Tyttärien kotisivuilta www.tuulentyttaret.fi. Korttitulkinnat tehdään oraakkeli / tarotkorteilla henkilökohtaisesti tilaajaa varten. Tulkinta voi käsitellä tiettyä aihetta tai tilannetta tai sitten olla vain yleisesti tuotava viesti tähän hetkeen. Laajat tulkinnat toimitetaan yksityisenä videolinkkinä (YouTube). Korttitulkinnoilla ei koskaan ennusteta tulevia tapahtumia, vaan niillä tuodaan ajankohtainen viesti tulkittavan elämäntilanteeseen ja annetaan näkökulmia tilanteen ratkaisemiseksi. Tulkinnat ovat hyvin kannustavia ja pohjautuvat aina positiivisesta ja rakastavasta energiasta käsin tuotavaan ohjaukseen, vaikka viesti saattaisi osua rehellisesti tiettyyn kehityskohteeseen tilaajan elämässä. Tulkinnoista ei pysty lukemaan tarkkoja päivämääriä tai tarkkoja tapahtuman kuvauksia tapahtuville asioille, vaan ihmisen oma vastuu ja vapaa tahto ohjaavat aina elämän suuntaa ja tulevaa. Energiahoidoissa hoitaja välittää korkeampaa energiaa joka tuo hoidettavalle eheyttä, rauhan ja rakkauden tunnetta. Lisäksi hoitajan kautta voi tulla viestejä hoidettavalle jonka kautta saattaa syntyä suuriakin oivalluksia.

Energiahoito 60 min.

Energiahoidossa välitetään hoidettavalle eheyttävää ja tasapainottava energiaa. Hoidon aikana tunnustellaan energiakenttää käsin koskettamalla joko fyysisesti kehon päältä tai irti kehosta. Energia tulee kanavoituna korkean värähteen lähteestä ja samalla voidaan saada informaatiota mm. hoidettavan menneistä elämistä ja niihin liittyvistä tähän elämään siirtyneistä traumoista. Energiakentän epätasapainotilat aiheuttavat usein fyysisiä ja psyykkisiä häiriöitä jotka tuntuvat myös sairauksien muodossa. 

Hinta: 70,00 € / 1 tunti

Valitse

Energiahoito 90 min.

Energiahoidossa välitetään hoidettavalle korkeavärhteistä energiaa. Hoidettavan energiakenttää tunnustellaan käsin kehon päältä ja irti kehosta. Hoito tasapainottaa energiakentässä mahdollisesti olevia häiriötiloja ja avaa tukoksia,, mikä auttaa elimistöä korjaamaan itseään. Hoitaja saattaa tuoda informaatiota hoidettavan menneiden elämien asioista jotka vaikuttavat vielä tähän hetkeen ja voidaan tuoda myös mahdollisia viestejä.henkioppailta. Tämän pidemmän ajan yhteydessä voidaan katsoa myös korttipöytää

Hinta: 85,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Kristallienergiahoito

Hoitavat kivet, eli kristallit tasapainottavat energiakehoa, lataavat ikiaikaista tietoa sekä hoitavat chakroja joissa saattaa olla tukoksia. Hoidon aikana tasapainotetaan energioita ja poistetaan tukoksiabkäyttäen apuna kristalleja.

Hinta: 62,00 € / 45 minuuttia

Korttitulkinta 45min. paikanpäälläTarot / oraakkelipakkaa apunakäyttäen tehty intuitiivinen henkilökohtainen tulkinta joka tallennetaan videolle käynnillä ja se on katsottavissa yksityisellä linkillä  (ei näy muille) Youtube kanavalta jälkeenpäin.

Hinta: 65,00 € / 45 minuuttia

Henkilökohtainen tulkinta etäyhteydellä 60 min.

Henkilökohtainen tulkinta, joka tehdään etäyhteyden välityksellä. Livetapaaminen mahdollistaa kysymysten esittämiseen reaaliajassa. Tulkinnasta jää tallenne tulkittavalle.

Hinta: 80,00 € / 1 tunti

Korttitulkinta 60min. paikanpäällä

Henkilökohtainen korttitulkinta, joka tallennetaan videolle käynnillä ja sen voi katsoa jälkikäteen YouTube kanavalta yksityislinkillä (ei näy muille).

Hinta: 80,00 € / 1 tunti

Henkilökohtainen tulkinta etäyhteydellä 45 min.

Saat maksulinkin sekä zoom- osallistumislinkin sähköpostilla ennen tapaamista. Mikäli tulkinta on maksettu ennakkoon, laita viestikenttään tästä infoa (esim. jos olet ollut jo jonossa odottamassa videota ja maksanut tulkinnan)

Hinta: 65,00 € / 45 minuuttia

Henkilökohtainen tulkinta etäyhteydellä 30 min.

Saat maksulinkin sekä zoom-osallistumislinkin sähköpostilla ennen tapaamista. Jos olet jo maksanut tulkinnan ennakkoon, laita siitä infoa viestikenttään (esim. Jos olet ollut jo jonossa odottamassa videota ja maksanut tulkinnan ennakkoon)

Hinta: 45,00 € / 30 minuuttia


Yhteystiedot
MyMatilda Oy
Käsityöläiskatu 9
20100 Turku
Puh: 045-2739375
info (a) mymatilda.fi