Valitse palvelu

Ryhmä:

Täältä voit varata Tuulen tyttärien palveluita tai tiedustella vierailijaksi tilaisuuksiin tai haastatteluihin. Ajanvarauskalenterin kellonaika ei tarkoita yhteydenottoaikaa, tiedusteluihin vastataan mahdollisimman pian, mutta viimeistään seuraavana päivänä. Jos toivot yhteydenottoa puhelimitse, kirjoita "asia"-kenttään toive ajankohdasta. Emme voi taata että yhteydenotto onnistuu juuri tuolloin, mutta tavoittelemme sinua heti kun mahdollista.

Energiahoito 60 min.

Energiahoidossa välitetään hoidettavalle eheyttävää ja tasapainottava energiaa. Hoidon aikana tunnustellaan energiakenttää käsin koskettamalla joko fyysisesti kehon päältä tai irti kehosta. Energia tulee kanavoituna korkean värähteen lähteestä ja samalla voidaan saada informaatiota mm. hoidettavan menneistä elämistä ja niihin liittyvistä tähän elämään siirtyneistä traumoista. Energiakentän epätasapainotilat aiheuttavat usein fyysisiä ja psyykkisiä häiriöitä jotka tuntuvat myös sairauksien muodossa. 

Hinta: 70,00 € / 1 tunti

Valitse

Energiahoito 90 min.

Energiahoidossa välitetään hoidettavalle korkeavärhteistä energiaa. Hoidettavan energiakenttää tunnustellaan käsin kehon päältä ja irti kehosta. Hoito tasapainottaa energiakentässä mahdollisesti olevia häiriötiloja ja avaa tukoksia,, mikä auttaa elimistöä korjaamaan itseään. Hoitaja saattaa tuoda informaatiota hoidettavan menneiden elämien asioista jotka vaikuttavat vielä tähän hetkeen ja voidaan tuoda myös mahdollisia viestejä.henkioppailta. Tämän pidemmän ajan yhteydessä voidaan katsoa myös korttipöytää

Hinta: 85,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Kristallienergiahoito

Hoitavat kivet, eli kristallit tasapainottavat energiakehoa, lataavat ikiaikaista tietoa sekä hoitavat chakroja joissa saattaa olla tukoksia. Hoidon aikana tasapainotetaan energioita ja poistetaan tukoksiabkäyttäen apuna kristalleja.

Hinta: 62,00 € / 45 minuuttia

Korttitulkinta 45min. paikanpäälläTarot / oraakkelipakkaa apunakäyttäen tehty intuitiivinen henkilökohtainen tulkinta joka tallennetaan videolle käynnillä ja se on katsottavissa yksityisellä linkillä  (ei näy muille) Youtube kanavalta jälkeenpäin.

Hinta: 65,00 € / 45 minuuttia

Henkilökohtainen tulkinta etäyhteydellä 60 min.

Henkilökohtainen tulkinta, joka tehdään etäyhteyden välityksellä. Livetapaaminen mahdollistaa kysymysten esittämiseen reaaliajassa. Tulkinnasta jää tallenne tulkittavalle.

Hinta: 80,00 € / 1 tunti

Korttitulkinta 60min. paikanpäällä

Henkilökohtainen korttitulkinta, joka tallennetaan videolle käynnillä ja sen voi katsoa jälkikäteen YouTube kanavalta yksityislinkillä (ei näy muille).

Hinta: 80,00 € / 1 tunti


Yhteystiedot
MyMatilda Oy
Käsityöläiskatu 9
20100 Turku
Puh: 045-2739375
info (a) mymatilda.fi