Valitse palvelu

Ryhmä:

Ei uusia ripsiasiakkaita.

Ripsienpidennys klassinen (1-2D volyymi)

Ripsipidennys tehdään volyymiripsikuiduilla, käyttäen klassista tyyliä liimaten ripseen hyvin kevyet pidennykset yhden tai kahden kuidun tekniikalla. Volyymikuidut ovat käytännössä korvanneet kokonaan vanhat jäykät ja raskaat klassiset kuidut ja volyymitekniikalla tehdyt kevyet pidennykset ovat lopputulokseltaan kauniimmat ja luonnollisemmat, kuin vanhoilla klassisilla kuiduilla tehdyt pidennykset. Viuhkatekniikalla tehty pidennys tiputtaa kuituja tasaisemmin, eikä ripsiriviin synny niin näkyviä aukkoja, kuin paksummilla yksittäisillä kuiduilla tehdyissä pidennyksissä.

Hinta: 97,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Valitse

Volyymiripsipidennys (tuuhea)

Näyttävyyttä volyymiripsiin saadaan lisäämällä volyymiviuhkoihin lisää pidennyskuituja. Viuhkat ovat silti avonaisia, eivätkä vaikuta 'tukkoisilta' ja raskailta, kun ne on liimattu kauniisti toistensa lomaan limittyviksi aukinaisiksi viuhkoiksi käyttäen hyvin vähän liimaa. Näyttävyyttä voidaan lisätä myös ns. hybriditekniikalla jolloin volyymikuitujen lisäksi käytetään yksittäisiä paksumpia kuituja volyymiviuhkojen seassa.

Tulethan ajallesi ilman silmämeikkiä, sillä meikin puhdistusaikaa ei ole laskettu pidennystyen laittoaikaan ja ripsien tulee olla lähtötilanteessa puhtaat ja kuivat, jotta tarjoamamme pysyvyystakuu on voimassa. 

Hinta: 137,00 € / 2 tuntia 30 minuuttia

Valitse

Volyymiripsipidennys (näyttävä)

Valitse tämä pidennysaika mikäli haluat erityisen näyttävät ripset esim. juhla- ym. tilaisuuksiin. 

Hinta: 157,00 € / 2 tuntia 45 minuuttia

Valitse

Pikaripsitäyttö (muutaman kolon paikkaus)

Tämä aika on tarkoitettu vain yksittäisten kolojen pikapaikkaukseen. Ajalla ei ehdi tehdä laajempaa huoltoa,, (pitkäksikasvaneiden ripsen poisto + uudelleen täyttö) . Valitse tämä aika jos tarvitset vain esim. jonkin yksittäisen kolon tai ulko-/sisänurkkien korjauksen.

Hinta: 30,00 € / 30 minuuttia

Pikahuolto 45min.

Valitse tämä aika, kun tarvitset vain vähän täyttöä ripsirivistöön esim. kun edellisestä huollosta on vain vähän aikaa, mutta haluat vaikkapa juhliin täydelliset ripset.

Hinta: 47,00 € / 45 minuuttia

Valitse

Ripsihuolto 2 vkoa volyymi

Hinta: 60,00 € / 1 tunti

Valitse

Ripsihuolto 3-4vkoa volyymi

Valitse tämä huolto, mikäli ripsiä on vielä kohtuullinen määrä jäljellä. Mikäli lähes kaikki pidennysripset ovat jo irronneet, valitse joko yli 4 vkon huolto, tai kokonaan uusi ripsienpidennysaika, muutoin varaamasi aika ei välttämättä riitä ripsipidennysten valmiiksi tekemiseen.

Hinta: 72,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Valitse

Ripsihuolto volyymi yli 4vkoa

Valitse tämä huolto, mikäli ripsiä on enää vähäinen määrä jäljellä. Mikäli kaikki pidennysripset ovat jo irronneet, valitse kokonaan uusi ripsienpidennysaika.

Hinta: 90,00 € / 2 tuntia

Valitse

Volyymiripsihuolto 3-4 vkoa Sarjakortti 1. käynti

Valitse tämä huolto, kun haluat ostaa neljän kerran sarjakortin. Maksaessasi ensimmäisellä käynnillä kortin, saat alennusta 5.70 / huoltokerta (yht.28€). Muita alennuksia ei voi yhdistää tähän. Varaa seuraavat huollot volyymiripsisarjakortti-huoltona jolloin loppusumma näyttää 0€

Hinta: 265,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Sarjakortti ripsihuolto 3-4 vkoa volyymi

Varaa ripsihuoltoaika tästä, kun olet ostanut aiemmin sarjakortin.

Kesto: 1 tunti 30 minuuttia

Valitse

Hybridihuolto (volyymien ja klassisten sekoitus tai vaihtohuolto)

Klassiset pidennykset voidaan vaihtaa huolloissa vähitellen volyymikuituihin tai volyymipidennyksiin voidaan sekoittaa myös yksittäisiä paksumpia kuituja, jolloin loputulos on tuuhea ja ryhdikäs.  Vaihtohuolto klassisista volyymeihin kannattaa varata silloin, kun klassisia kuituja on tippunut pois jo noin puolet. 

Hinta: 87,00 € / 2 tuntia

Valitse

Ripsihuolto 3-4vkoa klassinen

Valitse tämä huolto, mikäli ripsiä on vielä kohtuullinen määrä jäljellä. Mikäli lähes kaikki, tai kaikki pidennysripset ovat jo irronneet, valitse joko yli 4 vkon huolto, tai kokonaan uusi ripsienpidennysaika, muutoin varaamasi aika ei välttämättä riitä ripsipidennysten valmiiksi tekemiseen.

Hinta: 67,00 € / 1 tunti 10 minuuttia

Valitse

Ripsihuolto yli 4vkoa klassinen

Valitse tämä huolto, mikäli ripsiä on enää vähäinen määrä jäljellä. Mikäli kaikki pidennysripset ovat jo irronneet, valitse kokonaan uusi ripsienpidennysaika.

Hinta: 74,00 € / 1 tunti 40 minuuttia

Valitse

Ripsipidennysten poisto

Kun haluat luopua ripsipidennyksistä, ne poistetaan siihen tarkoitetulla aineella. Ripsiä ei nypitä irti, vaan ne liuotetaan liimanpoistoaineella hellävaraisesti. Omat ripset eivät kärsi liimanpoistoaineesta, eikä ripsikuitujen poisto tee kipeää. Omiin ripsiin laitetaan poiston jälkeen hoitoaine ja silmänympäryksiin levitetään kosteuttavaa ja kiinteyttävää hyaluronihappovoidetta.

Hinta: 32,00 € / 40 minuuttia

Valitse

Kulmakarvojen kestoväri ja kulmien siistiminen

Kulmien värjäys sisältää kulmien siistimisen. 

Hinta: 15,00 € / 40 minuuttia

Ei saatavilla

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Sisältää kulmien siistimisen. 

Hinta: 23,00 € / 1 tunti

Ei saatavilla

Yhteystiedot
MyMatilda Oy
Käsityöläiskatu 9
20100 Turku
Puh: 045-2739375
info (a) mymatilda.fi