Valitse palvelu

Ryhmä:

Rentoutushoitovalikoimassa on vyöhyketerapia, aromaöljyterapia erilaisia hierontoja ja hemmottelupaketteja.

Vyöhyketerapia 60 min.

Vyöhyketerapia on hyvin vanha kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoito, jossa käsitellään kehon eri heijastepisteitä ja vyöhykeratoja joko jaloista ja /tai muualta kehosta. Vyöhykepisteitä löytyy jalkapohjien lisäksi koko keholta. Hoidossa voidaan käyttää apuna myös keholle jätettäviä hoitomagneetteja tai hyvin pieniä korvan pisteisiin laitettavia "kuulia". Hoito vaikuttaa rentouttavasti koko kehoon ja sillä voidaan keskittyä hoitamaan myös tiettyjä ongelmia, kuten unettomuutta, kiputiloja, vatsavaivoja, migreeniä jne. MyMatildassa annettava vyöhyketerapia perustuu Kairon instituutin modernin vyöhyketerapian oppehin ja on lempeä hoito, jossa ei käsitellä kovaa esim jalkapohjan pisteitä (vt. reflexolgia)

Hinta: 56,00 € / 1 tunti

Valitse

Vyöhyketerapia 90 min.

Vyöhyketerapia on hyvin vanha kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoito, jossa käsitellään kehon eri heijastepisteitä ja vyöhykeratoja joko jaloista ja /tai muualta kehosta. Vyöhykepisteitä löytyy jalkapohjien lisäksi koko keholta. Hoidossa voidaan käyttää apuna myös keholle jätettäviä hoitomagneetteja tai hyvin pieniä korvan pisteisiin laitettavia "kuulia". Hoito vaikuttaa rentouttavasti koko kehoon ja sillä voidaan keskittyä hoitamaan myös tiettyjä ongelmia, kuten unettomuutta, kiputiloja, vatsavaivoja, migreeniä jne. MyMatildassa annettava vyöhyketerapia perustuu Kairon instituutin modernin vyöhyketerapian oppehin ja on lempeä hoito, jossa ei käsitellä kovaa esim jalkapohjan pisteitä (vt. reflexolgia)

Hinta: 75,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Valitse

Bellabaci niska-hartia-selkä

Bellabaci-hoitomenetelmä on yhdistelmä aromaterapiaa sekä lymfa-,
syväkudos- ja klassista hierontaa. Imukuppien sisälle syntyvä alipaine
lisää hoidon tehoa ja mahdollistaa hoitotuotteiden pääsyn syvemmälle
kudoksiin. Bellabaci-hoito rentouttaa ja tuntuu miellyttävälle. Bellabaci-hoitomenetelmällä voidaan pienentää selluliittia, hoitaa kasvoja luonnollisesti ikääntymistä vastaan.

Hinta: 55,00 € / 45 minuuttia

Bellabaci kokovartalohoito

Hoidossa käydään läpi koko keho ja tehdään myös kasvoihin ihokudosta elvyttävä hoito pienemmillä kupeilla.

Hinta: 85,00 € / 1 tunti 15 minuuttia

Valitse

Bellabaci-hieronta rasittuneille säärille

Bellabaci-alipainehieronnalla tehostetaan  lymfa- ja verenkiertoa. Bellabaci-hieronta rikkoo samalla myös selluliittikertymiä, jolloin ne pääsevät poistumaan luonnollisesti kudoksista. Bellabaci-hieronnassa käytetään aromaöljyjä ja imukuppeja. Hoito on kivuton ja rentouttava. Tässä hoidossa käydään läpi sääret ja reidet. Hoitoa ei suositella tuoksuherkille eikä hyvin allergisille henkilöille. 


Hinta: 75,00 € / 1 tunti

Ei saatavilla

Yhteystiedot
MyMatilda Oy
Käsityöläiskatu 9
20100 Turku
Puh: 045-2739375
info (a) mymatilda.fi