Valitse palvelu

Etähoito

Etähoitokerta (n. 20 min).

  • sovittuna aikana vetäydy mielellään omaan rauhaan lepäilemään tai istumaan mukavaan tuoliin tai pitkälleen.
  • vie huomio siihen mitä toivoisit etähoidon saavan aikaan. Huomioi erityisesti lopputulosta, minkä toivot olevan hoidon lopputuloksen. Mitä toivot ja miten tunnet sen mielessä ja kehossa.
  • voit laittaa silmät kiinni, hengittää muutaman kerran syvään ja sitten kuunnella omaa oloa. Kuuntele kehossasi kokemiasi tuntemuksia, huomioi ajatuksia ja tunteita. Vain huomioit ja kuuntelet. Jos nukahdat, se ei haittaa.
  • jos sinulla on jokin erityinen kohta tällä hetkellä jonne toivot hoitoa, voit laittaa käden kohdan päälle.
  • Aloitan hoidon usein niin, että mielessä ”skannaan” hoidettavan päästä varpaisiin. Voit tehdä saman ja huomioida mitä tunnet. Huomioi myös tunteet ja ajatukset.
  • Etähoitoon kuuluu lyhyt raportti, jonka saat hoidon jälkeen sähköpostiin hoidon etenemisestä. 

Varauksen kesto on 30 minuuttia, varsinainen hoito 20 minuuttia, ja raportin kirjoittamiselle varattu loppuaika. Hoito jatkuu usein vielä raportin kirjoituksen ajankin

Maksa hoito ennen hoitoaikaa osoitteessa (1x) https://holvi.com/shop/Mindstream/product/7dafcda205465ac1ec61e8f47f9db1b2/

Voit myös ostaa 3x sarjan. Varaa silloin tästä ainakin ensimmäinen hoitokerta, muut kerrat voit varata ensimmäisen hoitokerran jälkeen.


Huom! Hoitoaika pitää maksaa ennen ensimmäistä hoitokertaa. Varaus siirtyy myöhempään, jos hoitoa ei ole maksettu. Näin siksi, että ehtisin tehdä mahdollisimman paljon hoitoja. 

Hinta: 50,00 € / 30 minuuttia


Yhteystiedot
www.johannablomqvist.com
mindstream.fi@gmail.com