Valitse Palvelu

Ryhmä:

WishPro –hoitomenetelmällä tuloksellisia kasvohoitoja erilaisiin iho ongelmiin. Hoito on kuin kasvohieronta, hyvin miellyttävä ja rentouttava. Huomaat ihossa välittömät tulokset. Juonteet tasoittuvat, iho on kirkkaampi, heleämpi ja syväkosteutettu. Hoitoja suositellaan 4-8 hoidon sarjana, riippuen ihon kunnosta ja hoitotavoitteesta. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä. Timanttihionta poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja karheuden iholtasi. Hoito on kivutonta ja lievä punoitus rauhoittuu jo naamion aikana. Ultraäänipuhdistus on kivuton syväpuhdistus kaikille ihotyypeille. Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

WishPro Erikoiskasvohoito 60 min

Tunnin hoito, johon sisältyy alkupuhdistus, yksilöllisesti valituilla hoitopäillä ja -kapseleilla tehty kuorinta (15 min), ja tehoaineen imeytys (15 min), sekä rauhoittava loppuhieronta (15 min).

Hinta: 100,00 € / 1 tunti 15 minuuttia

Valitse

WishPro Erikoiskasvohoito 30 min

Puolen tunnin hoito, jossa tehdään alkupuhdistus, yksilöllisesti valituilla hoitopäillä ja -kapselilla tehty tehoaineen imeytys (15 min), sekä rentouttava loppuhieronta (5 min).

Hinta: 55,00 € / 45 minuuttia

Valitse

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä, häivyttää arpia, aknearpia, raskausarpia ja pienentää huokosten kokoa.
- alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, neulaus ja naamio.
3 -kerran sarjahoito 375

Hinta: 140,00 € / 1 tunti 45 minuuttia

Valitse

Yhteystiedot
Kauneushoitola KultainenAurinko
Kauppakatu 21
85800 Haapajärvi
Puh: 044-720 1122
kauneushoitola (a) kultainenaurinko.fi