Valitse Palvelu

Ryhmä:

Kosmetologipalvelut offerilla tarjouksella

90 min. täydellinen kasvohoito

90min. täydellinen kasvohoito , ripsien ja kulmien värjäykset. 

Palvelu vain lahjakortilla, jonka voi lunastaa osoitteesta www.offerilla.fi.

Hinta: 45,00 € / 1 tunti 50 minuuttia

90 min. täydellinen kasvohoito

90 min. täydellinen kasvohoito sisältäen kulmien siistimisen

Palvelu vain lahjakortilla, jonka voi lunastaa osoitteesta www.offerilla.fi.

Hinta: 35,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

110 min Rentouttava hoitopaketti

Palvelu vain offerilla lahjakortilla !Rentouttava ja aisteja hellivä hoitopaketti hemmottelee kirjamellisesti päästä varpaisiin. Hoitopaketti sisältää kasvohieronnan sekä perusjalkahoidon jalkahauteella ja jalkahieronnan eteerisiä öljyjä käyttäen. Perusjalkahoidossa jalat kylvetetään, kynnet ja kynsinauhat siistitään, känsät ja kovettumat poistetaan, jalat raspataan. Asiakkaan halutessa varpaankynnet lakataan ja lopuksi jaloille levitetään kosteuttava voide.


Hinta: 55,00 € / 1 tunti 50 minuuttia

60 min. Spa -jalkahoito

Offerilla lahjakortti .60 min kestävä hoito, jonka aikana jalat hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, hieronnan ja jalkanaamion. Lopuksi varpaankynsille levitetään kynsinauhaöljy ja jaloille kosteuttava voide. Asiakkaan toiveesta varpaankynnet lakataan ja asiakas saa kynsilakkapullon omakseen.


Hinta: 34,00 € / 1 tunti

90 min. Jalkahoito hieronnalla

offerilla lahjakortilla.Jalkahoito hieronnalla on 90 min kestävä ylellinen hoito. Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen, känsien ja kovettumien poiston, jalkojen raspauksen sekä pitkän jalkahieronnan. Hoidon päätteeksi kynsinauhoille levitetään hoitoöljy ja jaloille loppuvoide. Asiakkaan toiveesta varpaankynnet lakataan ja asiakas saa kynsilakkapullon omakseen.


Hinta: 41,00 € / 1 tunti 30 minuuttia


Yhteystiedot
Parturi-Kampaamo K-M Style
Messukylänkatu 36
33700 Tampere
Puh: 050 4060036
kmstyle@kmstyle.fi