Valitse palvelu

Alkeistunti (ke) Talutuksessa ratsastavat huomioikaa tämä! Tallitytöt auttavat teitä mielellään, jos heitä on paikalla . Jos haluat olla 100 %:n varma, että sinulla on taluttaja niin tuo oma taluttaja mukanasi. Jokainen aikuinen/teini-ikäinen osaa taluttaa tunnilla opettajan häntä ohjatessa.  Alkeistunnin kesto on 45 min
Hinta: 22,00 € / 1 tunti

Helppo C (este)

Tunti on estepainoitteinen.

Hinta: 22,00 € / 1 tunti

Helppo C (ke)Tällä tunnilla mennään kaikkia askellajia, käynti, ravi ja laukka. Mikäli et halua laukata voit tulla myös tälle tunnille.


Hinta: 22,00 € / 1 tunti

Yksityisratsastustunti


Tällä tunnilla olet vain sinä, tehokasta oppimista
juuri
niissä asioissa mitkä ovat sinulle hankalia. Tämän tunnin kesto on 50 min. Yksityistunti ryhmässä esim. kahdelle tai kolmelle 30 euroa per osallistuja.

Hinta: 40,00 € / 1 tunti

helppo c (ke)Tällä tunnilla mennään kaikkia askellajia, käynti, ravi ja laukka. Mikäli et halua laukata voit tulla myös tälle tunnille.


Hinta: 22,00 € / 1 tunti

Paluu ratsaille aikuiset

Paluu ratsaille on tarkoitettu aikuisille, jotka ovat joskus ratsastaneet ja haluavat hioa taitojaan aikuisten ryhmässä.

Tunti sopii myös ratsastuksen aikuisena aloittaneille. Ryhmässä edetään ratsastajien toiveiden mukaan.

Hinta: 22,00 € / 1 tunti

helppo c (pe)Tällä tunnilla mennään kaikkia askellajia, käynti, ravi ja laukka. Mikäli et halua laukata voit tulla myös tälle tunnille.


Hinta: 22,00 € / 1 tunti

helppo b (koulu)Helppo B. Sopii ratsastajalle joka on ratsastanut jo vuosia. Tunneilla vaikutetaan hevosen muotoon, suoruuteen ja ratsastetaan sivuttaisliikkeitä sekä keskiaskellajeja. Hevosen hallinta puomi- ja estetehtävissä onnistuu sujuvasti laukassa.


Hinta: 22,00 € / 1 tunti

Alkeistunti (to) Talutuksessa ratsastavat huomioikaa tämä! Tallitytöt auttavat teitä mielellään, jos heitä on paikalla . Jos haluat olla 100 %:n varma, että sinulla on taluttaja niin tuo oma taluttaja mukanasi. Jokainen aikuinen/teini-ikäinen osaa taluttaa tunnilla opettajan häntä ohjatessa. Alkeistunnin kesto on 45 min
Hinta: 22,00 € / 1 tunti

helppo b (pe)Helppo B. Sopii ratsastajalle joka on ratsastanut jo vuosia. Tunneilla vaikutetaan hevosen muotoon, suoruuteen ja ratsastetaan sivuttaisliikkeitä sekä keskiaskellajeja. Hevosen hallinta puomi- ja estetehtävissä onnistuu sujuvasti laukassa.Hinta: 22,00 € / 1 tunti

Helppo C (ti)Tällä tunnilla mennään kaikkia askellajia, käynti, ravi ja laukka. Mikäli et halua laukata voit tulla myös tälle tunnille.


Hinta: 22,00 € / 1 tunti


Yhteystiedot
Koivuniemen Talli
Lähdelammintie 176
13430 Hämeenlinna
Puh: 050 592 2493
niina@koivuniementalli.fi