Valitse palvelu/vuokraustapa

Ryhmä:

Tuntivaraus

Kahvio
Takkahuone
Iso sauna
Pikku sauna
Kaikki tilat täytyy varata erikseen. Tilat on varattavissa tuntivarauksella klo 8:00 - 21:00 välisenä aikana. Jos haluat myöhäisemmän varauksen valitse vuorokausivaraus. Tila tullaan avaamaan varauksen alkamisaikana ja avain luovutetaan tarvittaessa. Tilakohtainen varausmaksu 15€ lisätään varauksen hintaan. Lisätietoja varausehdoissa.

Hinta: 18,00 € / 1 tunti

Vuorokausivaraus

(4)

Kahvio
Takkahuone
Iso sauna
Pikku sauna
Kaikki tilat täytyy varata erikseen. Varaus alkaa haluttuna ajankohtana ja päättyy 20h kuluttua aloituksesta. Tila tullaan avaamaan ja avain luovutetaan varauksen alkamisaikana. Toiveita, esim. varausajan pidennyksiä voi antaa lisätiedoissa. Tilakohtainen varausmaksu 15€ lisätään varauksen hintaan. Avaimen palautus ja muut lisätiedot varausehdoissa.

Hinta: 90,00 € / 20 tuntia

Ulkoilumaja yleiset palvelut

Grillikatos
Ulkokuntosali
Portaat 106 + 46 askelmaa

Näiden palvelujen käyttö on ilmaista kaikille ja yleisessä käytössä, joten näihin ei voi varata vuoroja. Täällä voit kuitenkin tutustua palveluihin ja lisävalinnoista voit tilata grillipuita haluttuna ajankohtana.

Kesto: 1 tunti

Maastovaraus

Liikuntatoimelta varattavan maastovarauksen yhteydessä tarvittavat lisäpalvelut (yleiset pukuhuoneet, sähkö, vesi, kuulutuslaitteet).

Kesto: 1 tunti


Yhteystiedot
Lamminpään Korpi ry
Velodromintie 45
33420 Tampere
Puh: 045-1383117
lako@lamminpaankorpi.fi
Maksutavat payform