-

Checkout-maksupalvelun avulla voit antaa asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa varauksensa verkkopankkitunnuksillaan tai maksukortillaan. Tutustu ennen käyttöönottoa Checkout-maksupalveluun sekä hintoihin osoitteessa: www.checkout.fi Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta, ota yhteys Checkoutin asiakaspalveluun.

Luo uusi maksutapa

Luomme Checkout-maksupalvelua varten uuden maksutavan. Siirry hallintapaneelilla Maksutavat-sivulle napsauttamalla yläreunasta Asetukset -> Maksutavat -linkkiä.

Napsauta sen jälkeen Lisää uusi -painiketta lisätäksesi uuden maksutavan.

Mikäli yritykselläsi ei ole vielä sopimusta Checkoutin kanssa, voit tehdä sopimuksen suoraan ohjelmasta kun valitset oikeasta reunasta maksupalveluksi Checkout ja napsauta "Yritykselläni ei ole vielä sopimusta Checkout-maksupalvelusta." -linkkiä joka aukaisee esitäytetyn Checkout tilauslomakkeen. Tarkista, että yrityksesi tiedot ovat oikein lomakkeella ja napsauta alareunasta Lähetä-painiketta.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen ohjelma täyttää sinulle automaattisesti maksutavan nimen ja maksutavan tila on oletuksena "Ei käytössä". Tämän voita vaihtaa tilaan "Käytössä" sen jälkeen kun olet suorittanut palvelun aktivoimisen loppuun Checkoutilta saamasi sähköpostiviestin ohjeiden avulla. Mikäli aktivoimisessa on kysyttävää, olkaa yhteydessä Checkoutin asiakaspalveluun.

Ohjelma täyttää automaattisesti Kauppiastunnuksen ja Kauppiasavaimen niille varattuihin kenttiin. Voit tarvittaessa lisätä myös maksutapalisän maksutavallesi.

Muista lopuksi tallentaa maksutapa napsauttamalle Tallenna-painiketta.