-

Voit asettaa resursseille aukioloajat jolloin resurssin aukioloajat voivat poiketa yrityksen aukioloajoista. Aukioloaikojen määrittämiseen pääset napsauttamalla ensin resurssin nimeä resurssilistalta. Resurssin tietojenkatselunäkymästä pääset aukioloaikojen määrittämiseen kun napsautat Aukioloajat-painiketta näkymän oikeasta yläkulmasta.

aukioloajat

 Seuraavaksi järjestelmä kysyy varmistuksen aukioloaikojen muokkaamiselle. Huomaa, että kun napsautat "Aloita aikojen muokkaaminen" ei yrityksen aukioloajat enää päde tämän resurssin kohdalla vaan kaikki aukioloajat täytyy määritellä tälle resurssille erikseen. Resurssin voi palauttaa käyttämään yrityksen aukioloaikoja napsauttamalla "Palauta oletukset" -näppäintä.

Kun aloitat aukioloaikojen määrittämisen on näkymässä aluksi tyhjä kalenteri. Voit vaihtaa kalenterilla näkyvää aikaväliä kalenterin vasemmalla puolella olevasta aikaväli-asetuksesta.

 Voit määritellä aukioloaikoja eri päiville maalaamalla hiirellä haluamasi ajankohdan kalenterilta. Yhdelle päivälle voi tehdä useampia merkintöjä, joka mahdollistaa sen, että jollain resurssilla voi olla suljettu aika keskellä päivää, kuten alla olevassa kuvassa on tehty torstaille ja perjantaille.

 Voit poistaa yksittäisiä merkintöjä kalenterilta napsauttamalla ensin Poista merkintöjä -näppäintä ja sen jälkeen kalenterilta sitä avointa aikaa, joka halutaan poistaa.

Voit poistaa kaikki merkinnät kalenterilta napsauttamalla Poista kaikki -näppäintä.

Voit palauttaa resurssin käyttämään järjestelmäasetuksissa määriteltyjä aukioloaikoja napsauttamalla "Palauta oletukset" -näppäintä.