Valitse Myyntiaika

Myyntipöytä 7 vrk

Myyntipöytä 7 vuorokautta. Myyntipöytä on 4 hyllyä, rekkitanko ja rekkitangon alahylly. Kaikkien myytävien tuotteiden on mahduttava pöydälle, tämän vuoksi emme suosittele tuomaan huonekaluja tai suurikokoisia tavaroita myyntiin. Lattialla olevat tavarat poistetaan.  henkilökunnan toimesta. Myyntipöydillä ei saa roikottaa käytävän puolelle tavaraa, paloturvallisuussyistä. Pöytävuokran lisäksi perimme 5% provision kokonaismyynnistä.

Hinta: 28,00 € / 6 päivää

Valitse

Myyntipöytä 14 vrkMyyntipöytä 14 vuorokautta. Myyntipöytä on 4 hyllyä, rekkitanko ja rekkitangon alahylly. Kaikkien myytävien tuotteiden on mahduttava pöydälle, tämän vuoksi emme suosittele tuomaan huonekaluja tai suurikokoisia tavaroita myyntiin. Lattialla olevat tavarat poistetaan. henkilökunnan toimesta. Myyntipöydillä ei saa roikottaa käytävän puolelle tavaraa, paloturvallisuussyistä. Pöytävuokran lisäksi perimme 5% provision kokonaismyynnistä.


Hinta: 52,00 € / 13 päivää

Valitse

Myyntipöytä 21 vrkMyyntipöytä 21 vuorokautta. Myyntipöytä on 4 hyllyä, rekkitanko ja rekkitangon alahylly. Kaikkien myytävien tuotteiden on mahduttava pöydälle, tämän vuoksi emme suosittele tuomaan huonekaluja tai suurikokoisia tavaroita myyntiin. Lattialla olevat tavarat poistetaan. henkilökunnan toimesta. Myyntipöydillä ei saa roikottaa käytävän puolelle tavaraa, paloturvallisuussyistä. Pöytävuokran lisäksi perimme 5% provision kokonaismyynnistä.


Hinta: 76,00 € / 20 päivää

Valitse

Päiväpaikka

Myyntipaikka Kehräämön kauppakäytävällä.

Hinta: 5,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Kesätarjous

Heinäkuun loppuun saakka kesätarjous myyntipöytä 7 vrk. vain 19.90€ + 5% prov.

Hinta: 19,90 € / 6 päivää


Yhteystiedot
Jokeri Kirppis
Pakaantie 1
16300 Orimattila
Puh: 0405010900
orimattila@jokerikirppis.fi