Valitse palvelu

Ryhmä:

Satula.com Lempäälä Rantoistentie 106, 37550 Lempäälä p. 044-3644 699 lempaala@satula.com

Satulansovitus toimipisteessä (Lempäälä)Satulansovitus toimipisteessämme sisältää parhaiden satulavalintojen valinnan sekä koeratsastuksen silloin, kun sinulla ei ole ennestään vuokrasatulaa. Varaathan tämän ajan myös tilanteessa, jossa haluat etsiä kokonaan uutta vuokrasatulaa (pidempi aika vaihtoehtojen etsintään).

Varaathan mukaan varusteet koeratsastusta varten ja otathan mukaan myös aiemmin käytössäsi olleen satulan.

Teethän asiakasprofiilin nettisivuillamme valmiiksi, jos et ole ennen asioinut Satula.comissa. Toivoisimme myös, että lähettäisit tietoja ja kuvia etukäteen linkistä aukeavan lomakkeen kautta (valitse toimipisteeksi se, minne olet tulossa sovitukseen):

https://satula.com/satulahaku/ 

Satulansovituksen hinta on arkisin 40 € ja lauantaisin 60 €.

HUOM! Selaathan kalenteria eteenpäin löytääksesi lisää tulevia aikoja!

Kesto: 1 tunti 30 minuuttia

Vuokrasatulan tarkastus toimipisteessä (Lempäälä)Vuokrasatulan tarkastus toimipisteessä sisältää vuokrasatulan istuvuuden tarkistuksen, mahdollisen muokkaustarpeen arvioinnin sekä tarvittaessa koeratsastuksen,

Varauduthan koeratsastusta varten ja otathan mukaan kaikki satulan kanssa käyttämäsi lisävarusteet.

Vuokrasatulan tarkastus toimipisteessämme on maksuton.HUOM! Selaathan kalenteria eteenpäin löytääksesi lisää tulevia aikoja!

Kesto: 1 tunti

Oman satulan sopivuuden tarkastus toimipisteessä (Lempäälä)Oman satulan sopivuuden tarkastus toimipisteessä (Lempäälä) sisältää satulan istuvuuden tarkistuksen, mahdollisen muokkaustarpeen arvioinnin sekä tarvittaessa koeratsastuksen,

Varauduthan koeratsastusta varten ja otathan mukaan kaikki satulan kanssa käyttämäsi lisävarusteet.HUOM! Selaathan kalenteria eteenpäin löytääksesi lisää tulevia aikoja!


Hinta: 30,00 € / 1 tunti

Fysioterapeutin kartoitus ratsastajalle Lempäälässä

Fysioterapeutti Saara Uusitalo/RidingFysio tutkii ja testaa lonkkien, lantion ja rangan rakenteen ja liikkuvuuden. Testaamme lisäksi kehon lihastasapainoa.

Halutessasi mietimme myös sinulle sopivan satulan ominaisuuksia, esim. istuimen leveyttä ja polvitukea. Voimme testata satulavaihtoehtoja yhdessä satula.comin henkilökunnan kanssa.Palvelun hinta 40 e. HUOM! Varauslomakkeen tietoja satulanhakua koskien ei tarvitse täyttää tämän palvelun varaamisen yhteydessä.Hinta: 40,00 € / 30 minuuttia


Yhteystiedot
Satula.com Finland Oy
Puh: 044 2360784
paimio (a) satula.com