Valitse Tunnin taso

Alkeistunti

Aloitteleville ratsastajille, tunnilla mennään käyntiä, ravia ja harjoitellaan hevosten hallintaa. Avustajan kanssa tai ilman.

Hinta: 19,00 € / 30 minuuttia

Valitse

Laukanopettelu

Laukanopettelu / vähän laukanneet

Hinta: 26,00 € / 45 minuuttia

Pikkueste

Hinta: 30,00 € / 1 tunti

Koulu- / estetunti

Alkeistunnilta voi siirtyä tähän ryhmään kun hallitsee asiat alkeistunnilla ilman avustajaa. Tunneilla harjoitukset ja estekorkeudet pyritään sovittamaan kunkin ratsastajan taitotasoon sopiviksi.

Hinta 30,00€ pienryhmä 33,00€ / 60 minuuttia

Kesto: 1 tunti

Valitse

Valmennustunti

Este ja koulu valmennukset

Kesto: 1 tunti

Valitse

Yksityistunti

Yksityistunti itselle tai omalle porukalle. Hinta 60 euroa yhden ratsukon tunti, kaksari 90 euroa. 

Hinta: 60,00 € / 1 tunti

Issikkamaastot

Rauhallinen maasto - Rauhallinen maastoretki, jossa askellajeina käynti ja kaikkien halutessa voidaan ottaa myös ravipätkiä. Ratsastajan tulee hallita hevonen käynnissä ja ravissa ilman taluttajaa, alaikäisen ratsastajan myös laukassa, ellei täysi-ikäinen huoltaja ole retkellä mukana.

Reipas maasto - askellajeina käynti, ravi ja laukka. Ratsastajan tulee olla jo hieman kokeneempi ja hallita hevonen hyvin kaikissa askellajeissa.

Maastoretken kesto noin 90 minuuttia ja hinta 33€. Issikkamaastot ovat erillään ratsastuskoulun tunneista, joten niihin ei voi käyttää ratsastuskorttia tai niistä ei tule toisen viikkotunnin alennushintaa.

Kalenteri näyttää 10 päivää eteenpäin kaikki vapaat ajat. Jos haluat selata kauempana olevia aikoja, valitse kalenterista myöhäisempi päivä.  

Kesto: 1 tunti 30 minuuttia


Yhteystiedot
Siirilän Ratsastuskeskus / T:mi Sanna Lahdensuo
Siiriläntie 2
Seinäjoki
Puh: 050-3433939
myyntihevosia (a) gmail.com