Valitse Palvelu

Ryhmä:

Hoidot räätälöidään aina sinun tarpeittesi mukaan ja tuotteet valitaan aina ihosi mukaan. Hoidot tehdään aina myös kaulan ja decolteen aluellee. Toivottavasti pystyt luopumaan paidastasi tai tulemaan toppi päällä, jotta olkaimet saa laskettua. Jotta pystyt rentoutumaan, toivon että puhelin olisi äänettömällä. Jos haluat täydellisen rentoutumishetken hiljaisuudessa, ole yhteydessä viikonloppu ajoista.

Nuorison kasvohoito

  • Nuorison kasvohoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys+mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoiteet


Hinta: 60,00 € / 45 minuuttia

Kosteuttava vadelma kasvohoito

  • Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille. Vadelman B-vitamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisaa täyteläisyyttä. Mekaaninen kuorinta kirkastaa ihoa tehden siitä tasaisen näköisen. Virkistävä voidenaamio tuo ihoon runsaasti kosteutta. Hoito kosteusköyhän ja samean ihon pelastus.

Hinta: 89,00 € / 1 tunti

Valitse

Rauhoittava herukka kasvohoito

  • Herkkää ja kuivaa ihoa rauhoittava ja ihon suojaa vahvistava kasvohoito. Kasvohoito rauhoittaa eri syistä johtuvaa ihon punoitusta ja täyteläiset hoitotuotteet edistävät ihon luonnollista suojaa. Hoitotuotteet sisältävät tehokasta C-vitamiinia, joka vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta. Kasvohoito ravitsee kuivaa ja herkkää ihoa ja auttaa kirkastamaan ja tasoittamaa ihon väriä. 

Hinta: 89,00 € / 1 tunti

Valitse

Puhdistava karpalo kasvohoito

  • Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Se sopii myös aknesta kärsivälle sekä runsaasti talia erittävälle iholle. Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen ja syväpuhdistavan aktiivihiili-kuorinnan sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Hoito auttaa tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa.

Hinta: 89,00 € / 1 tunti

Valitse

Anti-age tyrni kasvohoito

  • Aikuisen ihoa uudistava ja napakoittava kasvohoito. Tyrniuute ja Q10 ehkäisee ihon valovaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä. Kiinteyttävät pepidit ja aminohapot edistävät ihon kollageenin muodostumista ja siloittavat ja napakoittavat ihoa. Hoidon vitamiinit edistävät solu-uusiutumista ja antioksidantit suojaavat aikuista ihoa. 

Hinta: 89,00 € / 1 tunti

Valitse

Rentouttava kasvohieronta

  • Rentouttava kasvohieronta sisältää: alkupuhdistuksen, kasvohieronta, loppuvoiteet

Hinta: 43,00 € / 40 minuuttia

Valitse

Yhteystiedot
Studio Amilia Vuorela
Vänrikintie 2
70910 Vuorela
Puh: 0505269177
info (a) studioamilia.fi