Valitse palvelu

Ryhmä:

LPG Endermologie Anti-aging-kasvohoito LED-valoterapialla.

LPG Endermologie Anti-aging -kasvohoito sis. alkupuhdistuksen, 30 min. laitehoito, seerumi, LED valoterapia, naamio ja loppuvoiteet. Hoidossa käytetään punaista valoa ehkäisemään ikääntymismuutoksia.

Hinta: 100,00 € / 1 tunti 10 minuuttia

Valitse

LPG Endermologie Soluja uudistava kohotushoito

Hoito sis. alkupuhdistuksen, LPG-happokuorinta, LPG-kasvolaitehoito 30 min, seerumin imeytys, hyaluronihapponaamio ja loppuvoiteet. 

Hinta: 140,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Valitse

LPG Endermologie-kasvohoito

LPG Endermologie-kasvohoito 45 min. Sis. Alkupuhdistus, LPG Endermologie-laitehoito 30 min, joka suunnitellaan asiakkaan tarpeitten mukaan sekä loppuvoiteet. 

Suositellaan sarjahoitona 2x/vko, 10 krt, optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi sekä n. 1krt/kk ylläpitohoitona. 


10xsarja 540€. 

Hinta: 63,00 € / 45 minuuttia

LPG Endermologie -kirkastava vitamiinihoito

LPG Endermologie -kirkastava vitamiinihoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan ultraäänellä, 30 min LPG laitehoito, vitamiiniseerumin imeytys ultraäänellä, kulmien muotoilu, kollageeninaamio ja loppuvoiteet. 

Sopii samealle, kosteusköyhälle iholle. Stimuloi myös aineenvaihduntaa tehokkaasti. 

Hinta: 126,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

LPG Endermologie-yhdistelmähoito

LPG Endermologie - yhdistelmähoito sis. pintapuhdistus, LPG-laitehoito mikroneulaus, LED-valoterapia, erikoisseerumi, naamio ja loppuvoiteet.

Hoidon indikaatiot; ikämuutokset (juonteet ja rypyt), veltostunut ja kimmoisuuttaan menettänyt iho, suurentuneet ihohuokoset, pigmenttihäiriöt, samea, kosteusköyhä  ja epätasainen iho.

LPG Endermologie -yhdistelmähoito on erittäin tehokas non-invasiivinen ja non-aggressiivinen hoito ja se suositellaan tehtäväksi sarjahoitona 5 krt kerran kuukaudessa optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Mikroneulaus tehdään asiakkaan iholle sopivalla neulakoolla ja LED-valoterapia valitaan hoitotavoitteen mukaisesti.

LED-valoterapia perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakaantumista ja kollageeni-ja elastiinituotantoa. Ihon kollageeni on erityisen tärkeä ihon kosteustasapainon hoidossa kuten elastiinituotanto ikääntymismuutosten hoidossa.

Hinta: 185,00 € / 1 tunti 45 minuuttia

Valitse

LPG Endermologie -kasvohoito carboksiterapialla

Sis. pintapuhdistus, kuorinta ultraäänellä, LPG-laitehoito kasvoille, hiilidioksidinaamio, seerumin imeytys ultraäänellä, ihotyypin mukainen erikoisnaamio sekä loppuvoiteet.

Hoitoindikaatiot;

- akne ja arvet

- suurentuneet ihohuokoset

- pigmenttimuutokset

- kosteus-ja öljytasapainon häiriöt

- samea iho

Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää kuona-aineiden poistumista tehokkaasti. Kosteus- ja öljytasapaino paranee ja iho kirkastuu. 

Hoidon tiheys ja hoitojakson pituus määräytyvät asiakkaan ihon tarpeitten mukaisesti, mutta jo ensimmäinen hoitokerta antaa näkyviä tuloksia iholle. Sarjahoidoissa -10% sarjahoidon hinnasta. 
Hinta: 150,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Valitse

Yhteystiedot
Studio Amilia Kuopio
Viestikatu 7 A 2.krs
70600 Kuopio
Puh: 0445269177
info (a) studioamilia.fi