Valitse tuote

Ryhmä:

Varauskalenteri on tarkoitettu Tähtitekniikan nykyisille asiakkaille. Mikäli et ole aiemmin käynyt Tähtitekniikan agilitytreeneissä tai hieronnassa, ota yhteyttä maiju@tahtitekniikka.com Varauskalenterista varattavat hieronnat toteutetaan Ylöjärven Veittijärven läheisyydessä. Kotikäynnit sovittava erikseen sähköpostitse maiju@tahtitekniikka.com

Koirahieronta

Koirahieronta / koirien jäsenkorjaus, käynnin kesto noin 60 min.

Maiju on valmistunut 2019 koirahierojakurssilta ja suorittanut 2022-23 koirahierojan ammattitutkinnon eli koirahieroja (AT). Perinteisen koirahieronnan lisäksi Maiju on vuonna 2022 opiskellut myös koirien hoitoa jäsenkorjauksen menetelmin. Jäsenkorjaus on perinteinen suomalainen suomalaisen kansanparannuksen muoto. Se on kansan parissa syntynyt ja kehittynyt käsin suoritettava hoitomuoto, jolla pyritään korjaamaan erilaisia tukirangan ja nivelten ongelmia ja kiputiloja.


Hoito sisältää tarvittaessa myös laserterapian Theralux Touch TX4 -laitteella.

Hinta: 40,00 € / 1 tunti

Laserterapia koiralle

Laserterapiasta saadaan todella monipuolisesti apua akuuttien ja kroonisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä haavojen hoitoon. Paras hoitotulos saavutetaan yleensä sarjahoitoina. Akuuteissa vaivoissa hoitosarjaksi suositellaan yleensä 3-5 kertaa ja kroonisiin vaivoihin säännöllistä ylläpitohoitoa. Laitteesta tuleva valo aktivoi kehon luonnollisia paranemisprosesseja ja stimuloi soluja lievittäen samalla kipua ja mahdollista tulehdusta sekä kiihdyttäen verenkiertoa. Hoito on koiralle kivutonta. Käytössämme oleva kotimainen Theralux Touch TX4 luokitellaan STUK:n laserluokissa 3B-tason hoitolaitteeksi ja hoidon aikana on käytettävä suojalaseja.

5-kerran sarjakortti 85€ (sis. alv)

Hinta: 20,00 € / 30 minuuttia

Tutustumikäynti

Tutustumiskäynti nuorelle tai käsittelyyn tottumattomalle koiralle. Ensikertalaiselle voi varata myös perushieronnan. Tutustumiskäynnin aikana kirjaimellisesti tutustutaan uuteen tilanteeseen, ei välttämättä päästä etenemään varsinaiseen hierontaan.

Hinta: 20,00 € / 30 minuuttia


Yhteystiedot
Tähtitekniikka Oy
Puh: +358-445231886
tahtitekniikka (a) gmail.com