Valitse palvelu

Ryhmä:

Tarjoan sinulle sokerointipalvelua asiantuntevasti, ammattiotaitoisesti. Laadun takaa yli kymmenen vuoden sokerointi kokemus. Käytän sokeroinnissa Alexandria Professional sokeria. Sokerointiin tullessa tarpeellinen karvanpituus 5mm tai yli.

Sokerointi Miesten

Voit valita useamman alueen.

Kesto: 10 minuuttia

Ei saatavilla

Sokerointi Miesten brassi

Hinta: 75,00 € / 50 minuuttia

Ei saatavilla

Sokerointi Miesten brassi tasan 4 viikon välein


4- viikon välein Tyrni Naturan asiakkaalle, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee jos ajempi brassi tehty meillä.


Hinta: 65,00 € / 45 minuuttia

Ei saatavilla

SALTSPRING® KUOLLEENMEREN SUOLA 680g.Saltspring® -  aito Kuolleenmeren suola, joka jättää iholle silkkisen ja pehmeän tunteen.

​Monikäyttöinen kuorintahoito joka auttaa sisäänkasvaneiden karvojen hoidossa, hoitaa monissa ihon eri ongelmissa ja parantaa ihon kuntoa.

Suolaa voidaan käyttää kylvyssä, mekaanisena kuorintana, suihkeena ja hauteena.

Antibakteerisena suolaliuoshauteena:

- vähentää bakteereja ja siten tulehduksia,

- puhdistaa ihoa kuona-aineista,

- normalisoi talirauhasten toimintaa ja poistaa ylimääräisen rasvan iholta,

- helpottaa kuivaan ja kutiavaan ihoon,

- helpottaa akne, psoriasis ja rohtuma oireita

- auttaa sisäänkasvaneiden karvojen hoidossa mekaanisena kuorintana ja esim. hauteena bikinialueella.
Hinta: 22,00 € / 1 minuutti

Ei saatavilla

PFB VANISH ROLL-ON 93,5gHyvästit sisäänkasvaneille karvoille - toimii myös finneille !

pfb vanish on ainutlaatuinen, elegantti roll-on –geeli, joka on kehitetty ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja, joita muodostuu usein sheivauksen, vahauksen, nyppimisen, sokeroinnin tai epilaattorilla tehdyn karvanpoiston seurauksena.

​Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. Oireen lääketieteellinen termi on Pseudo Folliculitis Barbae - PFB.

pfb vanish kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Tuote toimii tehokkaasti poistaen karvanpoistosta syntyneitä iho-oireita. Tuote on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

​Tuloksia näet jopa alle 48 tunnissa!

Käyttö: Käytä kasvoille, kaulalle, kainaloihin, bikinialueelle, rintaan, selkään, sääriin ja reisiin. Nopeimmin tuloksia näet, kun käytät pfb vanishia päivittäin. Käytä pfb vanish tuotetta mielellään aina heti sheivauksen jälkeen. Sokeroinnin ja vahauksen jälkeen aloita käyttö aikaisintaan seuraavana päivänä. Säännöllinen pfb vanishin käyttö ehkäisee tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.

Mikäli ihollasi näkyy sisäänkasvaneita karvoja käytä tuotetta aamuin ja illoin kuivalle iholle, kunnes sisäänkasvaneet karvat nousevat pintaan. Älä pese pois. Tuloksia pitäisi näkyä alle 48 tunnissa. Älä purista sisäänkasvanutta karvaa ulos.

Epilaattorin käyttö: Käytä pfb vanishia kahtena päivänä ennen epilaattorin käyttöä, jolloin tuote poistaa kuolleen ja kuivan ihosolukon alueelta. pfb vanish vähentää punoitusta sekä ehkäisee karvan sisäänkasvun.
Hinta: 20,00 € / 1 minuutti

Ei saatavilla

PFB VANISH ULTRA ROLL-ON 60 MLpfb vanish ULTRA ainutlaatuisen tehokas kolmivaikutteinen roll-on seerumi - ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja, poistaa sheivausnäppylöitä ja karvanpoistosta aiheutuvia pigmenttiläiskiä.

​Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. Oireen lääketieteellinen termi on Pseudo Folliculitis Barbae - PFB.

pfb vanish ULTRA sisältää antioksidanttisia vaikutuksia, ihoa kirkastavia ja suojaavia ominaisuuksia ihon ikääntymistä vastaan.

pfb vanish ULTRA on uutuus joka lisäksi vaalentaa sisääkasvaneista karvoista johtuvia pigmenttiläiskiä. Vaalentava vaikutus perustuu mm. siitakesieni-, lumpeenkukka- ja planktonuutteeseen sekä Cromabrightiin,  

pfb vanish ULTRA kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Lisäksi pfb vanish ULTRA tasapainottaa tehokkaasti ihon pH:ta. Tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle miehille ja naisille päivittäiseen käyttöön.

​Täydellinen tuote myös pigmenttitummentumille, jota voi käyttää:

  • Reisien sisäosiin ja bikinialueille
  • Kainaloihin
  • Leukaan
  • Niskaan
  • Kaikille ihotyypeille
  • Ihoa vaalentava vaikutus 6-8 viikossa

Estää karvan sisään kasvun, sekä karvanpoistosta aiheutuneiden haavojen, näppyjen, punoituksen ja turvotuksen syntymisen – tuloksia 48 tunnissa.
Hinta: 28,50 € / 1 minuutti

Ei saatavilla

FULL CIRCLE TRAVEL KIT, 4 X 30 MLPHENOMEN-ALL™ Korjaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Niin hellävarainen, että sopii herkimmällekiin iholle. Rauhoittaa ärsytystä ja pehmentää ihosoluja estäen sisäänkasvaneita karvoja.Tasapainottaa talineritystä ja auttaa myös tulehtuneen ihon hoidossa.

MUD PUDDLE® Luonnollinen unkarilainen muta, jossa on paljon tarpeellisia mineraaleja. Tämän monikäyttöisen nuorentavan hoidon on hyväksynyt Unkarin terveysministeriö hoitavana tuotteena ja sitä voidaan käyttää moniin hoitoihin koko vartalolle.

SALT SMOOTHIE® Helppo valmis suolakuorinta smoothie – Salt Smoothie® suolakuorinta. Saat Saltspring® Kuolleenmeren suolan ja Restore kosteusvoiteen edut valmiina sekoituksena.

SWEET CHEEKS® Hellä sokeripohjainen kasvokuorinta, joka kosteuttaa ja poistaa kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa. Sopii myös bikinialueelle ja vartalolle.
Hinta: 41,00 € / 1 minuutti

Ei saatavilla

Yhteystiedot
Tyrni Natura
Minna Canthin katu 11
70100 Kuopio
Puh: 0440508025
tyrninatura@gmail.com