Valitse Sinulle sopiva ratsastustunti:

Kesän viimeiset vuokrauspäivät 9.8 ti ja 10.8 to

Vuokrauspäivä kestää neljä tuntia klo 12.00-16.00 ja on tarkoitettu Sinulle, joka kaipaat päästä hoitamaan ja ratsastamaan valvotusti mutta itsenäisesti. Vuokrauspäivä sisältää 1,5 tuntia ratsastusta ja muun ajan voit halutessasi hoitaa hevosia ja tehdä muita tallitöitä valvotusti. Halutessasi voit ottaa eväät mukaan, tallilla on jääkaappi ja mikrouuni. Osallistuminen edellyttää, että osaat itse satuloida ja hallitset hevosen kaikissa askellajeissa. Mikäli tarvitset taluttajaa tai avustajaa, sinulla tulee olla sellainen omasta takaa mukanasi. Laita heppatoiveesi (3) sille varattuun paikkaan. Voit maksaa tämän varauksen yhteydessä tai saldolla. Tätä ei voi maksaa tuntikortilla tai kausikortilla. 

Hinta: 48,00 € / 4 tuntia

Uusi palvelu: Maasto/erikoisesteleiri junioreille 12-13.8.2022 pe-la

Rajoitetun osallistujamäärän (max 10, ryhmät 5+5) vuoksi tämä leiri on maksettava varauksen yhteydessä Vaasan ratsastuskeskuksen tilille Nordea FI71 1187 3000 6058 88. Peruutuksen sattuessa leirimaksua ei palauteta. Leiri on tarkoitettu Sinulle, joka hallitset hevosen maastossa ja esteillä. Perjantaina harjoitellaan puomi/kontrolliharjoituksia maneesissa tai kentällä. Sään ja kelin salliessa lauantaina 1,5 tunnin maastoesteet maastossa tai sateen sattuessa maasto- ja erikoisesteet maneesissa tai kentällä. Leirimaksuun sisältyy perjantaina päivällinen ja iltapala ja lauantaina aamiainen ja lounas. Leiri alkaa perjantaina klo 12 ja päättyy lauantaina iltapäivällä. Jos maasto vaikuttaa liian haastavalta turvallisuusnäkökohdat huomioiden, voit hypätä lauantaina maneesissa. 

Hinta: 160,00 € / 1 minuutti

Uusi palvelu: Huvilakauden päättäjäiset tallilla 27-28.8.2022

Huvilakauden päättäjäiset tallilla junioreille alkaa lauantaina klo 15.00 ja päättyy sunnuntaina klo 12.00. 20 euron lisämaksusta voit tulla jo perjantaina klo 18.00 ja halutessasi vuokrata hevosen tai käyttää toisen viikonloppuun kuuluvista tunneistasi. Yövy tallilla mukavien kavereiden kanssa omilla eväillä! Käytössäsi on alakerran ja yläkerran majoitustilat, keittiö ja suihku. Saat itsellesi oman hepan, jota voit hoitaa ja ratsastaa itsenäisesti ja valvotusti kaksi tuntia. Saat tehdä tallitöitä oman halusi mukaan tai sitten vaan nauttia hevostelusta ja oman hepan hoidosta ja kavereiden seurasta! Osallistuminen edellyttää, että saat hevosen satuloitua itse ja hallitsen sen kaikissa askellajeissa. Varaa omasi!

Hinta: 85,00 € / 1 minuutti

Itsenäinen ratsastus/vuokraus keskiviikkoisin klo 16-17

Itsenäinen ratsastus, jolloin voit harjoitella juuri niitä asioita, joita itse haluat (ei este/puomi)! Edellytyksenä He B -tasoinen ratsastustaito ja se, että osaat varustaa hevosen itse. Tunnin aikana ensin 30 minuuttia käyntiä ja ravia erilaisissa tehtävissä, jotta hevonen vertyy. Tämän jälkeen voit laukata neljä kertaa molempiin suuntiin muiden tehtävien ohessa. Lopuksi kevyttä ravia ja loppukäynti alkaa viisi minuuttia ennen tunnin päättymistä. Laita hevostoive sille varattuun kohtaan. 

Hinta: 37,00 € / 1 tunti

Laukanharjoittelutunti torstaisin klo 17-18

HALUATKO HARJOITELLA LAUKKAA?

Hallitsetko hevosen käynnissä ja ravissa? Haluatko varmuutta laukannostoihin ja laukkaan? Tämä ryhmä on tarkoitettu juuri Sinulle! Tunti sopii seniorille ja juniorille, joka on laukanharjoitteluvaiheessa. Varaa omasi!

Hinta: 37,00 € / 1 tunti

Ratsastustunti seniorit, kaikki askellajit, heB+

Ratsastaja hallitsee kaikki askellajit ja pystyy tekemään hevosen kanssa erilaisia tehtäviä kaikissa askellajeissa.

Hinta: 37,00 € / 1 tunti

Ratsastustunti juniorit/seniorit, kaikki askellajit, heB

Ratsastaja hallitsee kaikki askellajit.

Hinta: 37,00 € / 1 tunti

Lasten alkeistunti


Opeteltavia asioita: oikeaoppisen perusistunnan alkeet, hevosen hallinnan alkeet käynnissä ja ravissa, kevyt ravi, hevosen pysäyttäminen. Alkeistunneillamme ei opetella laukkaa.

Taluttajana toimii lapsen huoltaja tai muu lapsen mukana tuleva henkilö.
Jokainen aikuinen/teini-ikäinen osaa taluttaa tunnilla, vaikka hänellä
ei olisi aiempaa hevoskokemusta. Opettaja ohjeistaa ja opastaa taluttajan tehtävään.Hinta: 25,00 € / 30 minuuttia

Seniorien helppo B-A-valmennus pienryhmä maanantaisin

Jos ratsastustaitosi on helppo B-A ja haluat ratsastaa pienryhmässä maanantaisin, tämä tunti sopii Sinulle. Ryhmäkoko on 3-6 ratsastajaa.

Sinun tulee myös pystyä hakemaan hevonen tarhasta ja varustamaan se ilman avustajaa. 

Hinta: 40,00 € / 1 tunti

Omaa aikaa hevosen kanssa (Sosped hevostoiminta)

Varaukset ma-ti
klo 10-12 puh. 050-4638409, muina aikoina  tekstiviestillä tai sähköpostillajonna@skomars.net. Ei nettivarausta, koska ajankohta sovitaan yhdessä.

Hinta: 100,00 € / 1 tunti

Ei saatavilla

Yhteystiedot
Vaasan ratsastuskeskus
Marenintie 9
65 410 Sundom
Puh: 050-5177 277
vaasanratsastuskeskus (a) gmail.com
Maksutavat visma