Valitse Sinulle sopiva ratsastustunti:

Aikuisten pienryhmäalkeiskurssi - Sinulle, joka haluat aloittaa ihan alusta

Haluatko uuden ystävän? Kaipaatko uutta turvallista harrastusta tai haluatko palauttaa mieleen vanhan? Tule mukaan ratsastamaan uudelle aikuisten pienryhmäalkeiskurssille! Tällä kurssilla aikaa on varattu juuri Sinun turvalliseen opastamiseesi. Ryhmässä on vain kuusi kurssilaista ja turvavälien huomioiminen tapahtuu itsestään selvästi hevosten kanssa työskennellessä. Pienessä ryhmässä myös opettajalla on aikaa juuri Sinulle! Ratsastamme maneesissa ja varustamme ja hoidamme hevoset niiden omissa niille varatuissa karsinoissa, joissa paikalla ovat vain Sinä, hevosesi ja tarpeen mukaan opettaja.
Maanantaina 29.8.2022 klo 20-21 alkaa uusi aikuisille suunnattu pienryhmäalkeiskurssi, joka sopii aivan aloittelijoille ja aikaisemmin vähemmän ratsastaneille, joilla on ollut taukoa ratsastuksessa. Käymme yhdessä läpi hevosen varustamista, käsittelyä ja ratsastuksen perusasioita sekä teoriassa
että käytännössä. Rauhallisista ja kilteistä ratsuistamme saa nopeasti oivallisen kaverin, jonka kanssa on helppo saada arkeen omaa laatuaikaa. Kurssi kestää 10 tuntia aina maanantaisin klo 20-21
Kurssin hinta on 390 € ja maksu maksetaan varauksen yhteydessä etukäteen Vaasan ratsastuskeskuksen tilille Nordea FI71 1187 3000 6058 88 viitenumerolla 1300. Voit maksaa koko kurssin tai osan siitä myös liikuntaedulla. Vie kursori 29.9.2022 päivän kohdalle ja varaa oma kurssisi!
Hinta: 390,00 € / 1 tunti

Huvilakauden päättäjäiset tallilla 27-28.8.2022

Huvilakauden päättäjäiset tallilla junioreille alkaa lauantaina klo 15.00 ja päättyy sunnuntaina klo 12.00. 20 euron lisämaksusta voit tulla jo perjantaina klo 18.00 ja halutessasi vuokrata hevosen tai käyttää toisen viikonloppuun kuuluvista tunneistasi. Yövy tallilla mukavien kavereiden kanssa omilla eväillä! Käytössäsi on alakerran ja yläkerran majoitustilat, keittiö ja suihku. Saat itsellesi oman hepan, jota voit hoitaa ja ratsastaa itsenäisesti ja valvotusti kaksi tuntia. Saat tehdä tallitöitä oman halusi mukaan tai sitten vaan nauttia hevostelusta ja oman hepan hoidosta ja kavereiden seurasta! Osallistuminen edellyttää, että saat hevosen satuloitua itse ja hallitsen sen kaikissa askellajeissa. Varaa omasi!

Hinta: 85,00 € / 1 minuutti

Itsenäinen ratsastus/vuokraus keskiviikkoisin klo 16-17

Itsenäinen ratsastus, jolloin voit harjoitella juuri niitä asioita, joita itse haluat (ei este/puomi)! Edellytyksenä He B -tasoinen ratsastustaito ja se, että osaat varustaa hevosen itse. Tunnin aikana ensin 30 minuuttia käyntiä ja ravia erilaisissa tehtävissä, jotta hevonen vertyy. Tämän jälkeen voit laukata neljä kertaa molempiin suuntiin muiden tehtävien ohessa. Lopuksi kevyttä ravia ja loppukäynti alkaa viisi minuuttia ennen tunnin päättymistä. Laita hevostoive sille varattuun kohtaan. 

Hinta: 37,00 € / 1 tunti

Laukanharjoittelutunti torstaisin klo 17-18

HALUATKO HARJOITELLA LAUKKAA?

Hallitsetko hevosen käynnissä ja ravissa? Haluatko varmuutta laukannostoihin ja laukkaan? Tämä ryhmä on tarkoitettu juuri Sinulle! Tunti sopii seniorille ja juniorille, joka on laukanharjoitteluvaiheessa. Varaa omasi!

Hinta: 37,00 € / 1 tunti

Ratsastustunti seniorit, kaikki askellajit, heB+

Ratsastaja hallitsee kaikki askellajit ja pystyy tekemään hevosen kanssa erilaisia tehtäviä kaikissa askellajeissa.

Hinta: 37,00 € / 1 tunti

Ratsastustunti juniorit/seniorit, kaikki askellajit, heB

Ratsastaja hallitsee kaikki askellajit.

Hinta: 37,00 € / 1 tunti

Lasten alkeistunti


Opeteltavia asioita: oikeaoppisen perusistunnan alkeet, hevosen hallinnan alkeet käynnissä ja ravissa, kevyt ravi, hevosen pysäyttäminen. Alkeistunneillamme ei opetella laukkaa.

Taluttajana toimii lapsen huoltaja tai muu lapsen mukana tuleva henkilö.
Jokainen aikuinen/teini-ikäinen osaa taluttaa tunnilla, vaikka hänellä
ei olisi aiempaa hevoskokemusta. Opettaja ohjeistaa ja opastaa taluttajan tehtävään.Hinta: 25,00 € / 30 minuuttia

Omaa aikaa hevosen kanssa (Sosped hevostoiminta)

Varaukset ma-ti
klo 10-12 puh. 050-4638409, muina aikoina  tekstiviestillä tai sähköpostillajonna@skomars.net. Ei nettivarausta, koska ajankohta sovitaan yhdessä.

Hinta: 100,00 € / 1 tunti

Ei saatavilla

Yhteystiedot
Vaasan ratsastuskeskus
Marenintie 9
65 410 Sundom
Puh: 050-5177 277
vaasanratsastuskeskus (a) gmail.com
Maksutavat visma