Onkohan vauvani erityisherkkä

Onkohan vauvani erityisherkkä?

Entä minä itse?

Aistiiko vauvasi herkästi ja reagoiko hän voimakkaasti uusiin tilanteisiin ja tapahtumiin? Kaipaatko itse tukea ja ymmärrystä, vahvistusta siitä, ettet ole yksin?

Tervetuloa vertaistapaamiseen alle vuoden ikäisen vauvan kanssa tai ilman. Tapaamisen tarkoitus on yhdistää samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja yhdessä keskustella ja pohtia arkea suuren ihmeen kanssa. Tilaisuuden aluksi käymme läpi erilaisia syitä, miksi vauva voi reagoida hyvinkin voimakkaasti kaikkeen ja olla ehkä hyvinkin itkuinen. Syitä voi olla monia, esimerkiksi erityisherkkyys, aistiherkkyys, vanhemman väsymys, vatsavaivat jne. ja joskus taustalla voi olla useampikin tekijä.

Alustuksen pitää koulutettu hieroja, vauvahieronnan ohjaaja Terhi Tamminen, jolla on omakohtaista kokemusta omasta ja lasten erityisherkkyydestä ja aistiherkkyyksistä sekä vanhemman jaksamiseen liittyvistä asioista.

Mikäli niin halutaan, tapaamisessa voidaan sopia ryhmäytymisestä ja tavata uudelleenkin.
Tapaamispaikkana Kehon ja mielen huoltamo Valon Pisara Pohjois-Espoossa Juvanmalmilla, aivan Kehä III kupeessa. Osoite on Juvan teollisuuskatu 8, 02920 Espoo.
Tilaisuus on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset Terhille numeroon 040 5812801 tai sähköpostitse terhi@terhinhelmi.fi, tai nettiajanvarauksen kautta koska paikkoja rajallinen määrä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja puhelimitse numerosta 0405812801 /Terhi.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Jätäthän soittopyynnön mikäli en pysty vastaamaan.

  • Ei varattavia aikoja valitulla ajankohdalla.

Yhteystiedot
Valon pisara
Juvan teollisuuskatu 8
02920 Espoo
Puh: 0505856998
milla@valonpisara.com