Valitse Palvelu

Ryhmä:

Reiki 1 -kurssiReiki on erinomainen itsensä hoitamisen ja hyvinvoinnin lisäämisen menetelmä, jonka avulla voit kehittää luovuutta, tasapainoisuutta, mielenrauhaa, muistia ja intuitiota. Reiki-menetelmä on yksinkertainen, helppo oppia ja sopii kaikille. Kurssilla opit mitä reiki on; reikin historiaa, periaatteita ja kuinka hoidetaan.

Reiki 1 on pääasiassa itsehoitokurssi. Kurssin myötä itsetuntemus lisääntyy. Opitaan perusohjeet reiki-energian käyttämisestä. Kurssin jälkeen voi hoitaa myös läheisiä. 


Reiki 1 -kurssi alkaa perjantaina 30.11. klo 18-21 ja jatkuu lauantaina 1.12. klo 10-14. Laita yllesi rennot vaatteet, joissa on mukava olla. Kurssimaksu sisältää teen ja pientä purtavaa, lauantaina kannattaa ottaa mukaan myös omia eväitä.

(Kurssin kesto on 9ot, vaikka järjestelmäteknisistä syistä kestona näkyy 30 min.)

Hinta: 150,00 € / 30 minuuttia

Sointukylpy

Hinta: 15,00 € / 45 minuuttia

Vauvahierontakurssi

Hinta: 50,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Erityisherkän vanhemman jaksaminen luento ja keskustelu

Hinta: 10,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Onkohan vauvani erityisherkkä?

Onkohan vauvani erityisherkkä?

Entä minä itse?

Aistiiko vauvasi herkästi ja reagoiko hän voimakkaasti uusiin tilanteisiin ja tapahtumiin? Kaipaatko itse tukea ja ymmärrystä, vahvistusta siitä, ettet ole yksin?

Tervetuloa vertaistapaamiseen alle vuoden ikäisen vauvan kanssa tai ilman. Tapaamisen tarkoitus on yhdistää samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja yhdessä keskustella ja pohtia arkea suuren ihmeen kanssa. Tilaisuuden aluksi käymme läpi erilaisia syitä, miksi vauva voi reagoida hyvinkin voimakkaasti kaikkeen ja olla ehkä hyvinkin itkuinen. Syitä voi olla monia, esimerkiksi erityisherkkyys, aistiherkkyys, vanhemman väsymys, vatsavaivat jne. ja joskus taustalla voi olla useampikin tekijä.

Alustuksen pitää koulutettu hieroja, vauvahieronnan ohjaaja Terhi Tamminen, jolla on omakohtaista kokemusta omasta ja lasten erityisherkkyydestä ja aistiherkkyyksistä sekä vanhemman jaksamiseen liittyvistä asioista.

Mikäli niin halutaan, tapaamisessa voidaan sopia ryhmäytymisestä ja tavata uudelleenkin.
Tapaamispaikkana Kehon ja mielen huoltamo Valon Pisara Pohjois-Espoossa Juvanmalmilla, aivan Kehä III kupeessa. Osoite on Juvan teollisuuskatu 8, 02920 Espoo.
Tilaisuus on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset Terhille numeroon 040 5812801 tai sähköpostitse terhi@terhinhelmi.fi, koska paikkoja rajallinen määrä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja puhelimitse numerosta 0405812801 /Terhi.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Jätäthän soittopyynnön mikäli en pysty vastaamaan.

Kesto: 1 tunti 30 minuuttia


Yhteystiedot
Valon pisara
Juvan teollisuuskatu 8
02920 Espoo
Puh: 0505856998
milla@valonpisara.com