Valitse Palvelu

Ryhmä:

SointukylpyErilaiset äänimaljoilla tehtävät rentoutushoidot perustuvat äänimaljoilla tuotettaviin äänivärähtelyihin, jotka purkavat jännitystiloja rentouttaen syvästi. Maljoja soitettaessa ne resonoivat asiakkaan koko kehon, kaikkien solujen kanssa. Äänimaljojen soinnit koskettavat aivojen syvimpiä kerroksia, missä muodostuu hyvän olon välittäjäaineita. Soitettavan maljan ylä-äänet ja lempeä värähtely luovat miellyttävän ja erityisen äänimaailman, jonka ääniaalloille on turvallista antautua, jolloin sekä mieli että keho rentoutuvat täysin.

Sointukylvyssä maljoja soitetaan ryhmälle ja hoidettavat rentoutuvat lattialla patjojen päällä maaten (tai istuen).

Hinta: 15,00 € / 45 minuuttia

Hyvinvointia hengittäen -workshopTiesitkö, että hengittämällä oikein voit auttaa itseäsi saavuttamaan parempia urheilutuloksia? Uskoisitko hengitystavan vaikuttavan myös painonhallintaan!
Kärsitkö astmasta, allergioista tai tukkoisuudesta? Auta itseäsi hengittämällä paremmin!

Hengityksen laadulla on merkitystä myös hermoston toimintaan ja sitä kautta kaikkiin kehon toimintoihin.

Workshopissa käydään lyhyesti hengittämisen teoriaa harjoitusten taustaksi ja tehdään erilaisia hengitysharjoituksia, joiden avulla voit auttaa itseäsi voimaan paremmin. Voit kurssin myötä opettaa näitä hengitystekniikoita myös läheisillesi.
Hinta: 45,00 € / 4 tuntia

Reiki 1 -kurssiReiki on erinomainen itsensä hoitamisen ja hyvinvoinnin lisäämisen menetelmä, jonka avulla voit kehittää luovuutta, tasapainoisuutta, mielenrauhaa, muistia ja intuitiota. Reiki-menetelmä on yksinkertainen, helppo oppia ja sopii kaikille. Kurssilla opit mitä reiki on; reikin historiaa, periaatteita ja kuinka hoidetaan.

Reiki 1 on pääasiassa itsehoitokurssi, mutta kurssin jälkeen
voi hoitaa myös muita.  Kurssin myötä itsetuntemus lisääntyy. Opitaan
perusohjeet reiki-energian käyttämisestä. Reikillä voi hoitaa ihmisten lisäksi
mm. eläimiä ja kasveja.

Reiki 1 -kurssi alkaa perjantaina 5.4.2019 klo 18-21 ja jatkuu lauantaina 6.4.2019 klo 10-14. Laita yllesi rennot vaatteet, joissa on mukava olla. Kurssimateriaalin ja todistuksen lisäksi kurssimaksu sisältää teen ja pientä purtavaa.

(Kurssin kesto on yhteensä 9ot)

Hinta: 150,00 € / 3 tuntia


Yhteystiedot
Valon pisara
Juvan teollisuuskatu 8
02920 Espoo
Puh: 0505856998
info@valonpisara.com