-

Hintakaudet-ominaisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi hotellihuoneiden vuokrauksen hinnoittelussa. Hintakausien avulla on mahdollista hinnoitella huoneet varatun henkilömäärän perusteella. Alla olevassa esimerkissä asetamme hinnat huoneille henkilömäärän mukaan.

Aloita hintakausien luominen kirjautumalla hallintapaneelillesi ja valitse oikeasta yläreunasta Asetukset -> Hintakaudet.

hintakaudet

Aloita uuden hintakauden lisääminen napsauttamalla Lisää uusi -näppäintä oikeasta yläkulmasta.

uusi

Asetetaan ensin hinta huoneelle kun se varataan yhdelle henkilölle. Hintakauden nimeksi voi selvyyden vuoksi antaa "Huone 1: 1 henkilöä" ja hintakauden alku- ja päättymispäiväksi se aika jolloin hintakauden halutaan olevan voimassa. Valitaan palveluksi huoneen varaus ja resurssiksi se huone, jota hinnan halutaan koskevan. Asetetaan henkilöitä-kenttään 1 kun ollaan asettamassa hintaa yhden henkiön varaukselle ja hinta kenttään huoneen hinta kun se varataan yhden henkilön käyttöön.

1

Kun asetukset ovat valmiina, voit tallentaa hintakauden.

Seuraavaksi lisätään uusi hinta kausi jonka asetukset ovat samat ylläolevan hintakauden kanssa mutta henkilömäärä on 2 ja hinta 60 euroa kun kyse on hinnan asettamisesta huoneelle kun se varataan kahden henkilön käyttöön.

2

Sama toimenpide toistetaan jokaiseen huoneeseen kunnes on kaikille henkilömäärille saatu asetettua oikeat hinnat.