Valitse palvelu

Lauttasaari kokoustila Onnimanni

Kokoustila Onnimanni on vuokrattavissa arkisin klo 8-16 tuntiveloituksella. Tilaan mahtuu maksimissaan 30 henkilöä kokoustamaan. Kokoustilasta löytyy TV-näyttö, fläppitaulu sekä langaton Wi-fi.

Hinta: 24,80 € / 1 tunti

Lauttasaari Onnimanni kokouspaketti

Kokouspaketti pitää sisällään tilan kolmeksi tunniksi, kahvin sekä kahvileivän 30:lle henkilölle. Kokoustilan maksimi henkilömäärä on 30.

Hinta: 180,00 € / 3 tuntia

Lauttasaari ravintolasali kokouspaketti

Ravintolan sali on varattuna lounasaikaan lounasasiakkaita varten, mutta on aina arkisin klo 16 jälkeen varattavissa myös kokouskäyttöön kokouspaketin hinnalla. Kokouspaketti pitää sisällään tilan kolmeksi tunniksi, kahvin sekä kahvileivän 30:lle henkilölle. Lisähenkilöistä veloitamme 6€/henkilö. Ravintolasalin maksimi henkilömäärä on 100.
Saliin on mahdollista asentaa kokouksenne ajaksi videotykki ja valkokangas.

Hinta: 200,00 € / 3 tuntia

Konala ravintolasali kokouspaketti

Kokouspaketti pitää sisällään kokoustilan kolmeksi tunniksi, kahvin sekä kahvileivän 30:lle henkilölle. Lisähenkilöistä veloitamme 6€/henkilö. Ravintolasalin maksimi henkilömäärä on 80.


Hinta: 200,00 € / 3 tuntia

Vantaa ravintolasali kokouspaketti

Ravintolan sali on lounasaikaan varattuna lounasasiakkaita varten, mutta aina arkisin klo 16 jälkeen myös kokouskäyttöön kokouspaketin hinnalla. Kokouspaketti pitää sisällään tilan kolmeksi tunniksi, kahvin sekä kahvileivän 30:lle henkilölle. Lisähenkilöistä veloitamme 6€/henkilö. Ravintolasalin maksimi henkilömäärä on 50.

Hinta: 200,00 € / 3 tuntia

Vantaa kokoustila 3 krs.

Vantaan ravintolan kokoustila sijaitsee kolmannessa kerroksessa. Tilaan kulku on ainoastaan portaita käyttäen. Tila on vuokrattavissa klo 8-16, minimi vuokra-aika on neljä tuntia. Tilasta löytyy TV-näyttö ja fläppitaulu sekä wc:t miehille ja naisille. Kesäaikaan tilasta on pääsy kattoterassille, josta löytyy myös pöytiä ja tuoleja. Tilaan mahtuu kerrallaan maksimissaan 20 henkilöä kokoustamaan. Tarjoilut voi tilata alakerran ravintolasta, josta ne toimitetaan valmiiksi tilan baarikeittiöön. Halutessasi lounaan varauksesi yhteyteen, tarjoilemme sen alakerran ravintolasalissa.

Hinta: 124,00 € / 4 tuntia

Vantaa sauna + takkahuone

Saunatilat sijaitsevat kolmannessa kerroksessa, käynti saunoihin on ainoastaan portaita käyttäen. Saunatilat ovay varattavissa arkisin klo 16-21, minimissää kolme tuntia/varaus. Lisätunnit erillisellä veloituksella. 

Saunaosastolta löytyy perinteisen saunan lisäksi turkkilainen sauna, erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille sekä takkahuone ja terassi kesäaikaan. Pyyhkeet kuuluvat hintaan. Saunatiloihin mahtuu kerrallaan maksimissaan 20 henkilöä. Alakerran ravintolasta on mahdollista tilata tarjoiluja, kysy lisää ravintolasta!

Hinta: 248,00 € / 3 tuntia


Yhteystiedot
Ravintola Loru, Ravintola Lähderanta Oy
Itälahdenkatu 22B
00210 Helsinki
Puh: 0443096959
info (a) ravintolaloru.fi